in ,

Zoon van Marco Borsato: “Ik weet 100% zeker dat mijn vader nooit vreemd zal gaan”

De zoon van Marco Borsato heeft laten weten aan Weekend dat hij er heilig in gelooft dat zijn vader nooit meer vreemd zal gaan. Ook zegt hij dat een tweede kans voor iedereen moet zijn.

Marco Borsato is meerdere malen vreemdgegaan op zijn vrouw Leontine en daarom zouden de twee in eerste instantie vorig jaar gaan scheiden.

Marco had echter veel spijt en dat heeft hij ook laten zien aan Leontine. Leontine heeft hem een kans gegeven en het stel is nu weer bij elkaar. Uiteraard is het hele gezin daar super blij mee.

Lees ook  Vader van Jesse (5) die overleed in spoortunnel Antwerpen: ‘Hij was dol op treinen’

“Ik weet van mijn pa dat hij geen slecht mens is, en ik weet dat hij met heel veel respect naar mijn moeder kijkt.

Er zijn bepaalde dingen gebeurd die zijn gebeurd en die laten we nu in het verleden. We kijken met heel veel positiviteit, vol goede moed en met een goed gevoel naar de toekomst. Ik geloof mijn vader op zijn mooie bruine ogen”, zegt Luca Borsato.

Lees ook  Autokakker ging even helemaal los in parkeerkelder van appartementengebouw

Luca vond het erg moeilijk om te beseffen wat zijn vader allemaal had gedaan: “Ik heb hem twee weken niet willen spreken. Of in ieder geval, ik was wat kortaf als hij een appje stuurde.”

Zijn oudste zoon is er echter wel van overtuigd dat de twee heel veel van elkaar houden: “Aan de liefde zal het niet liggen, die twee houden heel veel van elkaar. Dat is ook nooit anders geweest.”

De moeder van Bo is nogal schrikkerig en grof gebekt at the same time

Angela Schijf ernstig gewond geraakt