in

Zoeken naar vermoorde Ichelle (29) gaat verder, lichaam nog niet compleet

Het zoeken naar lichaamsdelen van de hoogstwaarschijnlijk door moord om het leven gekomen Ichelle van de Velde uit Oostburg gaat verder.

Het lichaam van de 29-jarige vrouw is nog niet compleet. Dat laat een woordvoerster van het Openbaar Ministerie Zeeland-West Brabant weten.

De zaak houdt de gemoederen in de gemeente Sluis al maanden bezig. De jonge vrouw was sinds half december vermist toen de zaak twee weken geleden in een stroomversnelling kwam.

Toen werd de 44-jarige Sandra H. aangehouden, die net als Ichelle een winkel runt in het Zeeuws-Vlaamse Oostburg.

Lees ook  'Enorm geprutst met stikstoflijsten', boeren onterecht beschuldigd

Ichelle kwam geregeld bij Sandra en haar man over de vloer. Er gaan geruchten dat er sprake was van een driehoeksverhouding.

Auto
Na de aanhouding van Sandra H. kwam de politie via haar auto een locatie op het spoor waar Ichelle kon liggen.

Vorige week dinsdag en donderdag werden delen van haar stoffelijk overschot gevonden in het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad.

Maar daarmee is het zoeken nog niet voorbij, zegt een woordvoerster van het Openbaar Ministerie. Nog niet alle delen van het stoffelijk overschot zijn namelijk gevonden.

Lees ook  Rotterdam vergoedt kosten maandverband voor kinderen uit arme gezinnen

Inmiddels heeft er sectie plaatsgevonden op de lichaamsdelen die wel zijn gevonden. Over de exacte doodsoorzaak is echter nog niks bekend.

De 44-jarige Sandra uit Aardenburg blijft de komende drie maanden in voorarrest. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Middelburg vandaag bepaald.

Volgens haar advocaat Pieter van de Kerkhof is zijn cliënt ‘een ontkennende verdachte’. Meer wil de raadsman daar niet over zeggen.

Vriend van Jana V.D.W. (18) aangehouden voor slagen en verwondingen met dood tot gevolg

Meeste contactberoepen vanaf volgende week weer toegestaan