in ,

Zo ziet de knappe nieuwe vriendin van EOTBDD’s Elias eruit

EOTBDD-ster Elias kennen we allemaal als een casanova in hart en nieren. Op het eiland wist hij heel wat meisjes te versieren en deelde hij geregeld zijn befaamde ketting uit (if you know, you know).

Momenteel doet de playboy het iets rustiger aan. Hij heeft namelijk een bloedmooie vriendin aan de haak geslagen.

Kettingen uitdelen
Wij kunnen ons niet voorstellen dat je Elias uit EOTBDD snel zult vergeten, maar even een snelle recap.

Deze ‘Chainboy’, zoals hij zichzelf op Instagram noemt, deelde een ketting uit aan de vrouw die op dat moment ‘in zijn bezit’ was. Aangezien Elias de villa nogal rondging so to speak, ging die ketting behoorlijk van nek tot nek.

Lees ook  Europees land verplicht vaccinatie voor iedereen en voert complete lockdown in

Een van de vrouwen die het ‘geluk’ had die ketting te dragen, was niemand minder dan EOTB-diva Yasmine.

Hoewel hun fling al een tijdje geleden plaatsvond, bleven geruchten de ronde doen dat de twee weer een setje zouden zijn.

Al eerder liet Yasmine weten dat hier niets van waar was. “Ik heb geen relatie. Met niemand. De dag dat de roddelbladen dingen gaan posten die wél waar zijn, spring ik een gat in de lucht. Sensa voor saus.” Dat is klare taal.

Beauty
Inmiddels heeft Elias zijn hart verloren aan een andere brunette. Op Instagram deelt de casanova twee foto’s met zijn kersverse vriendin, Tara.

Lees ook  ‘Prinses Amalia (17) en de Belgische prins Gabriël (18) zijn verliefd’

Op de eerste foto zien we hoe zij hem een kus op de wang geeft, terwijl hij haar stevig omarmt in het tweede kiekje. Awh!

Veel over Tara zijn we nog niet te weten gekomen, helaas. Het lijkt erop dat de beauty haar Instagram-account op privé heeft staan en hier maar nauwelijks op post. Dan hopen we maar dat Elias heel veel nieuwe kiekjes met zijn knappe girlfriend deelt.

Agenten zetten man die ze uitmaakt voor ‘homos’ op zijn plek

Naakte man rent over straat en springt in gracht – Omstanders lastig gevallen