in

Zien: Yvonne Coldeweijer plaatst bizarre video Marco Borsato: “Wat zien we hier?”

Marco Borsato ligt al een hele tijd onder vuur vanwege iets wat eerst geruchten waren en inmiddels een aangifte. Er zijn onwijs veel verhalen in de media en er lijken een hoop mensen te zijn die al een kant gekozen hebben.

Er zijn een hoop mensen die in de onschuld van de zanger geloven maar ook een hoop mensen die de aangifte wél geloven. Ook zouden er bewijzen zijn geleverd wat volgens misdaadjournalist John van de Heuvel “écht aanvullend bewijs” is. Wat dat precies inhoud zullen we met de tijd gaan leren.

Tot het moment dat de rechter heeft beoordeeld wat hier precies aan de hand is, kunnen we er eigenlijk niets over zeggen. Op de juice-kanalen, waar dit verhaal destijds verder de wereld is gekomen, circuleert nu een video van de zanger op een barbecue. De video is uit 2015 en is door Yvonne Coldeweijer in haar ‘betaalde groep’ geplaatst.

Lees ook  Deze 7 huisdieren komen het meest voor in het huis van een tokkie!

Yvonne Coldeweijer plaatst video van Marco Borsato
Dit is een groep waar je voor 10 euro per maand “juice” kunt lezen en zien. Ofwel roddels over BN’ers. De video zou volgens Coldeweijer zó vaak opgezocht zijn dat de server eruit heeft gelegen. Belangrijk genoeg dus om even te kijken wat hier nu écht op te zien is. Coldeweijer heeft in deze betaalgroep een fragment uit onderstaande openbare video geplaatst.

Lees ook  Opgepast: Hondenhater laat gehaktballen met punaises achter

Een ander ‘juice-kanaal’ heeft opgemerkt dat de video uit de betaalgroep van Coldeweijer geknipt is uit een openbare video. Dit is een video die geplaatst is door het account ‘Club Borsato’. Een kanaal waarin al 14 jaar onwijs veel video’s van de zanger worden gedeeld. Vermoedelijk een fanclub of iets dergelijks. De reactie op Coldeweijer van een ander ‘juice-kanaal’ op Instagram is hieronder te zien.

Leontine reageert voor het eerst op aanklacht Marco Borsato

Zien: Foto’s van Anne Rose, de nieuwste bloedmooie vriendin van André Hazes!