in

Zien: Trotse Katja Schuurman toont strak figuur na afvalrace door depressie!

Katja Schuurman was vorige week plots te bewonderen in een interview met De Telegraaf. Het ging hier om het feit dat Katja weer helemaal gelukkig zou zijn na een behoorlijk ongelukkige periode. Katja liet ons destijds weten: “Ik ben voor het eerst sinds héél lang écht lekker slank. En dat wil ik even helemaal laten zien.

” Telegraaf meneer deed even mee: “Ben je veel gaan sporten de afgelopen tijd?” Echter had Katja een snellere manier om van de corona-kilo’s af te komen: “Nee, ik had gewoon keihard liefdesverdriet. Nouja, liefdesverdriet, ik was gewoon ongelukkig. En de goede bijkomstigheid van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt.

Lees ook  Man ontwaakt met hoofd klem in metro

” Dit liefdesverdriet komt natuurlijk voort uit de verbroken relatie, zo’n 4 maanden geleden, die veelvoudig in het nieuws te zien was. Het interview ging vervolgens het hele internet over vanwege een uitspraak die alleen Katja kan maken.

Katja Schuurman is trots op figuur!
Katja liet namelijk weten nog niet opzoek te zijn naar een nieuwe relatie. Echter staat de brunette wel open voor een leuk avondje. Katja: “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg. Ik moet er echt nog niet aan denken.” Op social media was er genoeg animo voor dit verkapte oproepje.

Lees ook  Chauffeur vergeet kraan in te klappen en ramt viaduct op snelweg

Echter is iedereen natuurlijk benieuwd hoe de brunette er nu uitziet, na haar afvalrace. Katja schreef 4 maanden geleden het volgende op Instagram: “Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan.

We hebben enorm ons best gedaan, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten.” Van Katja zelf hebben we nog geen kiekjes voorbij zien komen. De Telegraaf-meneer heeft echter wél wat geplaatst. Video onder onderstaande foto:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Dennis Jansen (@djansen1969)’in paylaştığı bir gönderi

“Help, papa is mama aan het verkrachten”

Gebruik jij wel eens wasverzachter? Wees GEWAARSCHUWD… lees dit eens!