in ,

Zien: Politie arresteert na*kte frikandellendief tijdens plunderen van containers!

Wat moet je nu wanneer je zonder geld, telefoon en je kleren plots in een onbekende stad bent en je hebt trek in een paar frikandellen?

Juist, dan ga je naar die bruine dellekes zoeken. Maar dit liep niet zo goed af voor de desbetreffende man.

De politie kreeg een melding over een vermeende brandstofdief. Deze dief hebben ze vooralsnog niet kunnen grijpen, maar ze kwamen wel iemand anders tegen.

Er zou wat gerommel komen uit een container en ze besloten om op onderzoek uit te gaan. Even schijnen met een zaklamp maakte al wat meer duidelijk, het was de na*kte frikandellendief. De man zou uiteindelijk geen frikandel hebben kunnen vinden in de container, de politie wel (ha-ha).

Lees ook  Moeder bevalt thuis van baby en laat kindje omkomen in heet water

Frikandellendief slaat op de vlucht!
Ja, we horen je al denken “wat een slap verhaal”. We gokken dat dat ook zo is, ondanks dat we dit verhaal op tientallen nieuwssites van betrouwbare en minder betrouwbare kwaliteit hebben terug gevonden.

In ieder geval gaat het verhaal dat de beste men het op een rennen gezet heeft waarna de politie hem alsnog heet weten te pakken.

Lees ook  Henk V. slacht zijn vrouw af, schrijft afscheidsbrief en doet zelfmoordpoging

We hopen maar dat hij een frikadelletje op het bureau gekregen heeft om de pijn te verzachten. We zijn wel benieuwd, mocht dit verhaal waar zijn, wie deze man is. Weet jij het? Laat het ons maar weten!

Bizar: Makro biedt Opblaasbare Jacuzzi voor nóg lagere prijs aan!

Dit is de nieuwe vriend van Bridget Maasland “Stukken beter dan André!”