in

Zien: Op deze foto zijn de veel besproken fillers van Chantal Janzen duidelijk te zien!

Chantal Janzen is uit de school geklapt wat betreft het gebruikt van fillers in haar gezicht. Ze heeft er spijt van gekregen en daarom zijn ze er inmiddels weer uit. Op Instagram laat ze het volgende weten: “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft.

Fijne maandag mensen! En onthoud: we rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door. Niet schamen. Ben op zulke momenten meer open, kwetsbaar, en deel het. Dat werk. Ja, zo gut da gewoon.”

Lees ook  Winkeldief schijt in zijn broek tijdens poging om bier te stelen

De ‘hamsterwangen’ van Chantal Janzen op de foto!
Ze vervolgt: “Bottomline: probeer maar zoveel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn. Vooral dingen van jezelf. Lach erom. Er zijn, helaas, vaak veel ergere dingen.

Als je iemand in je omgeving verliest zet je dit vaak daarna pas zo enorm aan het denken. Maar begin jij er maar gewoon eerder aan ok??? Liever op je bek gaan dan spijt dat je het niet hebt geprobeerd. En als het je niet lukt om op te staan, omdat iets te heftig is, en je wel stil móet zitten, spreek je dan uit en zoek een ander op, en deel het. En tot die tijd… Geniet! Man het leven is toch zo kort.

Lees ook  Lily (23) dacht griep te hebben, maar bleek levensbedreigend ziek te zijn

Vreet het op, verdomme, wacht niet, leef!!! DOE!!!” Ze deelt bij deze tekst een foto waarop haar ‘kraaienpootjes’ te zien zijn. Maar zónder hamsterwangen. In december 2019 waren deze nog wel aardig aanwezig volgens volgers (tweede foto onderaan dit artikel)

Mattijs krijgt derde en vierde coronaprik: ‘Enorm beschermd straks’

Marco (50) werd neergeschoten tijdens rellen: ‘Gericht schieten? Dat is niet normaal’