in

ZIEN: Jaimie Vaes plaatst foto maar “fans” zien maar één ding… of eigenlijk twéé dingen!

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn sinds een tijdje niet de meest geliefde BN’ers van ons landje. De kleine rapper was dat al langere tijd niet vanwege zijn groffe en onhandige taalgebruik. Maar ook door de bizarre video’s die hij maakt waarin hij opschept hoevele geld hij heeft en uitgeeft.

Hij scheurde bijvoorbeeld briefjes van 500 euro door midden om “tof” te doen. Toch blijkt het vaak alleen voor de show of gewoonweg grootpraat. Verschillende mensen hebben de flessen waar hij mee pronkt in video’s opgezocht en kwamen erachter dat deze gewoon bij de Lidl te koop zijn voor een paar euro. ‘Fake it until you make it’ zullen we het maar noemen. Maar we zijn hier vandaag vanwege de vriendin van Lil Kleine. En dan om haar meest recente foto om precies te zijn.

Lees ook  15 duizend euro voor de gouden tip: Is Mario (35) vermoord en niet verdronken?

Jaimie Vaes krijgt het allemaal maar over zich heen..
Er zal ongetwijfeld behoorlijk wat jaloezie meespelen in de comments. We kunnen wel stellen dat deze behoorlijk heftig zullen zijn om te lezen als Jaimie zijnde. Verschillende mensen reageren met: “Je siliconen valt bijna uit je topje.“, “Je bent prachtig maar toch jammer van die opgeplakte (.)(.)” en “Je borstimplataat is vrij duidelijk zichtbaar.” waarop weer met “Van magerigheid.” op gereageerd wordt. Er zijn mensen die het voor Jaimie opnemen: “Ga je schamen , zogenaamde trotse mama. Denk niet dat jouw dochter later trots op jou zal zijn als zij weet dat jij asn bodyshamen deed. Wil jij later toch ook niet voor jouw dochter, toch.”

Lees ook  Meisje (3) verdrinkt in vijver Heinenoord, drama voor familie en hulpverleners

Verschrikkelijk nieuws voor Veronica Inside-man Wilfred Genee

Man geeft hilarische review over waanzinnig seksspeeltje waarbij hij bijna werd vermoord