in

Zien: Foto’s van Anne Rose, de nieuwste bloedmooie vriendin van André Hazes!

Meneer Hazes weet de showbizzwereld nooit te vervelen. Al maandenlang spelen de gekste geruchten in de media over vermeende relatiebreuken en herenigingen. De zanger heeft vorig jaar behoorlijk wat los gemaakt toen hij plots 3 maanden een relatie had met de veel oudere Bridget Maasland. Vervolgens kwam hij terug bij Monique, vroeg hij haar ten huwelijk en ging hij er weer vandoor met Sarah van Soelen.

Wekenlang heerst er al de vraag of de zanger Kerst gaat vieren met Sarah of Monique. Beide lijken te denken met de winst er vandoor te gaan. Maar André is André niet wanneer hij gewoonweg het compleet tegenovergestelde doet van wat iedereen maar kan verwachten. Want daar is plots Anne Rose, vriendin van de familie, ook van Sarah en Monique. De zanger is al meerdere malen met de brunette gespot. Nu blijkt dat de brunette en de zanger zelfs al een weekendje weg geboekt hebben.

Lees ook  Man sterft onder 6000 kilo sekstijdschriften: Zijn collectie werd zijn ondergang..

Anne Rose, de nieuwe vriendin van André!
De vraag heerst nu dus, wie is deze dame? De brunette en nieuwe vriendin van Hazes lijkt niet veel weg te geven online. Haar profiel op Instagram is afgeschermd maar er valt wel te lezen dat ze ‘Sales manager’ bij ‘MAMA KELLY’ is in Amsterdam. Een soort over de top-roze restaurant met als motto: “Pink is not just a color it’s an attitude.

Lees ook  Cornelies broer pleegt delict na delict: 'Afschuwelijk als je de politie moet bellen voor je eigen broer'

” Dan weet je het wel. Nu schijnt het ook zo te zijn dat de dame de administratie van Rachel doet. Vandaar dat ze waarschijnlijk veel in contact is gekomen met André. En misschien is Anne zelfs de reden dat André zo vaak bij zijn moeder is de laatste tijd. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer laat weten dat de brunette bevriend is (nu waarschijnlijk was) met Monique én Sarah. Hieronder foto’s, onder de video van Coldeweijer die de nieuwe aanwinst van André uitvoerig bespreekt:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Al het moois (@al.het.moois)’in paylaştığı bir gönderi

Zien: Yvonne Coldeweijer plaatst bizarre video Marco Borsato: “Wat zien we hier?”

Iemand interesse? Deze 63-jarige oma traint keihard en krijgt constant aandacht van jonge mannen (foto’s)