in ,

Zien: Er staan héle pittige foto’s van vriendin van Max Verstappen online!

Max Verstappen heeft een vriendinnetje aan de haak geslagen en heeft dan ook voor het eerst een foto met haar op social media geplaatst.

Gelukkig hoeven we niet ver te zoeken naar wie deze dame precies is. Ze staat er namelijk in ge-tagged en dat maakt het ons lekker makkelijk. Het gaat namelijk om de 32-jarige Kelly Piquet, dochter van Nelson Piquet Souto Maior.

Lees ook  Laura maakte na gezellige dag een foto van haar kinderen. Toen ze er thuis naar keek, sloeg de angst haar om het hart

Voor het geval je hem niet kent, dat is een voormalige Braziliaanse autocoureur. In de jaren tachtig groeide hij uit tot een van de belangrijkste Formule 1-coureurs. Hij werd driemaal wereldkampioen.

Max Verstappen, we snappen je helemaal!
En Kelly heeft natuurlijk geen foto’s van theekransjes op haar social media staan. Nee, ook Kelly is bijna volledig in Evakostuum te bewonderen op Instagram. En daar zijn we haar natuurlijk dankbaar voor:

Lees ook  Parket geeft meer details vrij over “incident” in kinderdagverblijf in Mariakerke: baby in levensgevaar, drie personen opgepakt

Marco en Leontine Borsato bouwen een stevig feestje

Meisje krijgt 10 leefregels mee van vriendje voor op vakantie op Mallorca!