in ,

Zien: E-mail van Sarah van Soelen over break-up uitgelekt!

Sarah van Soelen ontkent dat ze een relatie heeft gehad met Sam Hofman. Sam Hofman zegt dat hij een relatie heeft gehad met Sarah, maar Sarah zegt dat hier niets van klopt. Maar Sam komt nu met keihard bewijs dat hij wel degelijk gelijk heeft..

De ex van André ging gisteren in op de uitspraken van Sam. Dit deed hij in de Broers podcast. Daar vertelde hij dat hij in de klas zat bij Sarah.

Lees ook  Dronkaard laat gewond zoontje (2) thuis achter op bank na veroorzaken ongeval

Ze werden zelfs meer dan vrienden. Maar dat duurde niet lang. “Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt. Via e-mail ook.”, aldus Sam.

Maar Sam laat zich niet voor leugenaar uitmaken. Hij komt zelfs met bewijs. Hij heeft nog een e-mail gevonden uit 2007. Sarah zat toen niet in groep 3, maar was toen 12 jaar. Dus dan zit je in groep 8 of in de brugklas.

Lees ook  Kirsty raakt elke keer verlamd wanneer ze een aantrekkelijk persoon ziet

In de e-mail is te lezen hoe Sarah het uitmaakt. “ik maak het uit”, schreef de 12-jarige Sarah. “Ik heb een raar gevoel sinds ik met jou heb, maar ben je niet boos?

Eerlijk terugschrijven (maar we blijven toch wel vrienden). Ik weet dat de verkering kort, maar ik vond het gewoon heel raar.”

Lees hieronder alle berichten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BROERS podcast (@broerspodcast)

Relatieproblemen Maxime Meiland en Leroy blijken erger dan gedacht

Gaat niet goed met Mark zoon van Peter Gillis: ‘Heb nachtmerries’