in ,

ZIEN: ‘Dit filmpje bewijst dat Juultje Tieleman en Don de Jong een relatie hebben’

Juultje Tieleman en Gio Latooy vormden natuurlijk langere tijd een van de meest populaire koppels in YouTube-land.

Dat is nu niet meer zo, want tegenwoordig is Gio samen met niemand minder dan Jade van Vliet. En Juultje? Die trekt de laatste tijd wel heel veel op met Don de Jong.

Vorig jaar werd er nog een tijdje gespeculeerd dat Juultje een relatie met Rijk Hofman zou hebben, maar dit bleek niet waar te zijn. Daarna bleef het lang stil in het liefdesleven van de influencer, tot nu.

Lees ook  Ziekenhuis deelt longfoto van man die AstraZeneca weigerde en heel ziek werd

Juultje en Don zouden de laatste tijd namelijk wel heel veel met elkaar omgaan. Er wordt zelfs door fans gespeculeerd dat er meer speelt tussen de twee. Die geruchten zijn nu extra opgelaaid door de beelden die te zien waren op Instagram.

Op de beelden zijn de twee samen te zien met het strategisch gekozen liedje: “I’m still in love with you”. Wat heeft dat te betekenen?

Lees ook  Mark Rutte geeft toe: “Ik heb met het coronabeleid veel fouten gemaakt”

In één van de laatste vlogs van Don zijn de twee ook al samen in de auto te zien en er klinken massaal speculaties over een mogelijke romance tussen de twee in de comments.

Door deze beelden, die te zien waren in de story van DutchPerformante is zijn die speculaties nog weer extra aangewakkerd. Wat denk jij ervan als je de video ziet?

Bekijk hieronder de video waar het over gaat.

Veel kritiek op gedeelde foto van Rachel Hazes: ‘Je bh is veel te klein!’

Grijp je kans: Deliveroo betaalt je om bezorgmaaltijden te testen