in

Zien: de pluspunten van Selena Gomez hangen er mooi bij

Wie het breed heeft, laat het breed hangen. Of betekent dat spreekwoord iets heel anders? Je zou in ieder geval bijna verdwalen in Selena Gomez haar decolleté.

Selena Gomez mag er wezen, vinden wij. We hebben dan ook erg genoten van het meest recente kiekje op de Instagram-pagina van de Amerikaanse popster. Naast zingen en acteren blijkt ze nog meer, uh… in haar mars te hebben. Niet preuts, die Selena. We zijn de minsten niet, dus besloten we het beeld met jullie te delen. Geen dank hè!

Sympathieke uitstraling, die Selena
Selena had een persdag voor Hotel Transylvania. De film, die morgen uitkomt, is geheel geanimeerd. Hierdoor is de actrice zelf niet op het witte doek te zien: kijkers zullen alleen haar stem te horen krijgen. Het lijkt er op dat Selena dit wilde compenseren door juist extra veel van zichzelf te laten zien op haar Instagram pagina. Vooral haar persoonlijkheid komt mooi naar voren in de selfie.

Lees ook  Arm van sushiliefhebber moest geamputeerd worden nadat hij rauwe vis had gegeten.

Haar 288 miljoen volgers smullen van het kiekje, te zien aan de grote hoeveelheid likes en reacties. Hoewel Selena nu van deze aandacht lijkt te genieten, nam de 29-jarige celebrity in het verleden een wel twee jaar durende pauze van social media. Wij zijn in ieder geval erg blij dat ze terug is. En mocht ze toch besluiten om weer eens offline te gaan, dan hopen we dat ze soortgelijke foto’s gewoon op de ouderwetse manier onze kant opstuurt. Ons adres is bekend.

Selena Gomez
Voor degenen die onder een steen geleefd hebben en geen idee hebben wie dit prachtschepsel is: we hebben het hier over één van de populairste sterren in Amerika. Ze is er één uit de Disney-fabriek, net zoals Justin Timberlake, Miley Cyrus en nog vele anderen.

Lees ook  Familiedrama: vrouw in huis aangetroffen met ingeslagen hoofd, man lag in regenwaterput

Ze heeft aardig wat successen geboekt met haar zang- en acteercarrière en heeft (wie niet tegenwoordig) haar eigen parfum. Mocht het je nog niks zeggen, dan ken je haar beroemde ex-vriend vast wel. Selena had namelijk ooit een relatie met niemand minder dan Justin Bieber. Leuk verhaal natuurlijk, maar we vermoeden dat je inmiddels alweer verdwaald bent in de dieptes van Selena’s decolleté. We geven je geen ongelijk.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Selena Gomez (@selenagomez)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Selena Gomez (@selenagomez)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Selena Gomez (@selenagomez)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Selena Gomez (@selenagomez)’in paylaştığı bir gönderi

Man laat zichzelf arresteren om te ontsnappen aan huisarrest bij zijn vrouw

Heftig: ‘Art Rooijakkers met spoed opgenomen in ziekenhuis’