in

Nieuwe seizoen van Chateau Meiland komt eraan

Pak de wijnglazen en de wijnflessen er maar bij, want Chateau Meiland keert terug! De familie is weer te zien vanaf ons beeldscherm en wat hebben we er zin in. We hebben maar één reactie: meid, wat goéééééd!

Chateau Meiland seizoen 6
Dit nieuws maakt toch weer heel je dag goed? Als je chagrijnig was opgestaan: je dag is weer goedgemaakt.

Je moet alleen nog wel even geduld hebben om van de chaotische, maar gezellige familie Meiland te kunnen genieten op televisie. Het nieuwe seizoen van Chateau meiland is te zien vanaf 30 augustus.

Lees ook  87-jarige man overleden na ongeval, zijn vrouw zwaargewond

Goed nieuws voor Chateau Meiland
Maar ondanks dat het nog even duurt, is er nog meer nieuws. Je kunt tegen die tijd namelijk genieten van niet één aflevering per week, maar zelfs twee afleveringen per week! De familie komt elke maandag en donderdag om 20.30 op de buis op SBS6.

Seizoen 6 van Chateau Meiland
We kunnen al wel een beetje voorspellen wat er gaat komen in het nieuwe seizoen. De familie is een tijd terug verhuisd naar Noordwijk (lees hier het artikel). De kans is vrij groot dat de verhuizing dus te zien is.

Lees ook  Agenten halen patat en knippen haren van eenzame vrouw (95)

Maxime woont samen met haar vriend Leroy en de twee lovebirds zijn in verwachting van een dochtertje.

We zullen dus precies gaan zien hoe het de familie bevalt in Noordwijk en hoe Maxime en Leroy omgaat met de zwangerschap. Zin in!

Verhuizing Erica en Martien
Ook Erica en Martien zijn helemaal happy in hun eigen plekje in het mooie Noordwijk. Zij hebben een miljoenenvilla bemachtigd, omdat ze niet meer in de boerderij in Hengelo konden blijven. Met wie ga jij 30 augustus kijken?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Wauw, het opvoeden van een meisje is 35% duurder dan het opvoeden van een jongen!

Eindhovense leraar gaf meisje (17) geen les maar verdient toch cel omdat hij s*ks met haar had