in

Yolanthe Cabau onthult lang bewaard geheim

De scheiding met Wesley Sneijder (36) is Yolanthe Cabau (35) niet in de koude kleren gaan zitten, maar inmiddels heeft ze haar geluk gevonden in haar eigen lifestyle-platform ‘Cabau’. Aan RTL Boulevard vertelt de actrice over de moeilijke tijden en hoe ze eruit is gekomen.

“Ik ging ertegen vechten”
“Verandering is eng, voor ons allemaal”, vertelt Yolanthe in gesprek met Bridget voor RTL Boulevard.

Na de scheiding met Wesley is ze naar Los Angeles vertrokken met haar zoontje Xess. Dat was allesbehalve makkelijk.

“Wij mensen houden niet heel erg van verandering, dus je veilige haventje is dan je gezin, partner, waar je woont, waar je werkt, je regelmaat, dat is eigenlijk je houvast.

Lees ook  Wat iedereen die van iemand met ADHD houdt moet weten!

Als dat in één keer verandert zonder dat je het aan ziet komen of er gebeurt iets heel heftigs, heb je het gevoel alsof de grond onder je wegzakt. Dat had ik.”

Yolanthe geeft aan dat ze die verandering eigenlijk niet wilde. “Ik ging ertegen vechten”, legt ze uit. “Je wil vasthouden aan iets wat er niet meer is. Dat is heel moeilijk, dat loslaten.

En accepteren dat die verandering er is, is een heel moeilijk proces. Maar als je daar eenmaal komt, gaan er ook nieuwe deuren open natuurlijk. In die verandering moet je dat zien te vinden en dat is heel lastig.”

Lees ook  7 van de 10 mannen geeft een bijnaam aan zijn geslachtsdeel

Inmiddels is Yolanthe ’teruggekeerd’ naar zichzelf en dat is haar gelukt met meditatie. Volgens de actrice gaat het proces dan ‘sneller omdat je daar eigenlijk de antwoorden vindt.’

“Je verbindt met je hogere zelf”, verklaart ze. “Eerst dacht ik altijd: allemaal zweverig en zo. Maar het is echt waar, ik heb het zelf ervaren.”

Ook met haar zoontje Xess gaat het hartstikke goed. “Hij is zo leuk. Het blijft elke dag leuker worden.

Hij is zo gek als een deur, op een positieve manier. Hij maakt me elke dag aan het lachen”, aldus Yolanthe.

Tiener ontwaakt na 11 maanden uit coma, weet niets van coronavirus

Coronaheld ‘Captain Tom’ (100) overleden