in ,

Wtf: dit is het meest jaloerse vriendinnetje ooit

Iedereen in een relatie beschikt over een gezonde dosis jaloezie, je bent tenslotte gelukkig met jouw leuke vriendje en je wil hem zeker niet kwijtraken!

De 24-jarige Leon Connelly werd echter flink verrast toen hij zijn koffer opendeed in Ibiza. Zijn jaloerse vriendin -die achterbleef in Engeland- had iets in zijn koffer gestopt waardoor geen één meisje aan haar vriend zou komen…

Als je vriend zonder jou op vakantie gaat dan maak je je altijd wel een beetje zorgen wat er zich daar afspeelt, ook al vertrouw je hem volledig.

De 20-jarige Abbie Bartlett had iets bedacht waardoor ze niet meer bang hoefde te zijn dat haar vriend iets met andere meisjes zou doen; ze ontwierp een T-shirt waarop héél duidelijk staat dat hij bezet is.

Lees ook  Marieke Elsinga heeft ze er weer losjes bij hangen vandaag

“Ik denk dat mensen dachten dat ik een psycho ben toen ik het T-shirt afdrukte in de printshop”, vertelt Abbie.

Het vriendinnetje van Leon had een collage gemaakt met foto’s van hen samen met de tekst: “Ik hou van mijn vriendin Abbie, ik haat de meisjes op Ibiza dus laat me alsjeblieft met rust”.

Leon -die ook een kind heeft met Abbie- kon het niet geloven: “Ik dacht, is dit serieus? Ze wilde dat ik het T-shirt zou dragen in clubs als Pacha en zo”.

Leon heeft besloten om het shirt te dragen op zijn vakantie, naar zijn eigen zeggen hoeft Abbie zich toch geen zorgen te maken.

Lees ook  ‘Spooktruck’ ramt 30 kilometer lang alles wat hij tegenkomt

Of Abbie’s tactiek écht werkt is nog maar de vraag, het T-shirt kan ook het tegenovergestelde effect hebben omdat sommige meiden het als een challenge zouden zien om hem tóch te kunnen veroveren.

Abbie zegt zelf dat ze het T-shirt niet heeft gemaakt uit jaloezie en dat ze haar vriend volledig vertrouwt.

Het is als grap bedoeld! Bovendien zijn de twee al erg lang bij elkaar en ze doen wel vaker dingen zonder elkaar.

Leon vindt het zelf ook een geslaagde grap en ging maar al te graag poseren voor foto’s in zijn inmiddels beroemde T-shirt.

Meisje krijgt 10 leefregels mee van vriendje voor op vakantie op Mallorca!

Met dit snelle trucje maak je je blikje frisdrank of bier in 2 minuten ijskoud