in

Wie is dode man in water Rotterdam?

In het water langs de Aelbrechtskade ter hoogte van de Mathenesserbrug zagen twee mannen gister iets in het water drijven.

Het bleek het lichaam van een overleden man. Om de doodsoorzaak en identiteit van de man te achterhalen komt de politie graag in contact met getuigen.

Woensdagmiddag rond kwart over drie ’s middags waren twee mannen bezig met werkzaamheden op de Mathenesserbrug toen zij de man in het water zagen.

Lees ook  5608 nieuwe besmettingen, IC-opnames dalen met 31 procent in een week

De Zeehavenpolitie heeft met een boot de man uit het water gehaald. Door de Forensische Opsporing is een eerste onderzoek verricht maar dat heeft geen doodsoorzaak of identiteit opgeleverd.

Ook is onduidelijk hoe lang de man in het water heeft gelegen. Dit kan variëren van die woensdag tot enkele dagen eerder.

De districtsrecherche van district Stad doet nu verder onderzoek. Voor dit onderzoek is de politie op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben die relevant kan zijn.

Lees ook  Dode bij steekpartij in centrum Delft

Wie heeft er de afgelopen dag iets gezien of gehoord op of nabij de Aelbrechtskade wat verband kan houden met dit onderzoek?

Wie heeft informatie die hiermee verband kan houden? Dan vragen wij u contact op te nemen met de districtsrecherche Stad via 0900-8844. Als u anoniem wilt tippen kan dat via 0800-7000.

Verdachte moord op Eva Veerman in Volendam berooft zichzelf van leven

Rutte: koning Willem-Alexander baalt zelf ontzettend van overtreden coronaregels