in

Wéér grote blunder Eva Jinek: knoopje shirtje te veel open op RTL 4

Twaalf jaar na de boobies-gate die Eva Jinek beroemd maakte, is het wéér raak. De talkshowkoningin van RTL 4 had tijdens de opening van haar talkshow per ongeluk één knoopje te veel open.

Eva Jinek zat er donderdagavond tijdens de woede-uitbarsting van Daniël Verlaan wel héél verleidelijk bij: de voorgevel van de televisiester lag bijna op haar talkshowtafel (foto: links).

Na een filmpje dat werd ingestart zaten de Jinek-boobies weer keurig achter slot en grendel (foto: rechts). Ze werd razendsnel te hulp geschoten door een collega, onthulde ze vrijdagavond.

Knoopje te veel
Het ging vrijdag in de weekafsluiter van Eva Jinek over de magie van live-theater. Daarop gaf Eva aan dat ze live zelf ook erg spannend vindt, omdat er elk moment iets mis kan gaan. “Ja, dat heb ik ook altijd. Elke avond gaat er zo veel fout…”

Lees ook  Dreun voor Afrikaans gezin: 3 kinderen gedood door leeuwen in Tanzania

Tafelgast Marc-Marie Huijbregts daarop: “Dat je bijvoorbeeld een knoopje te ver open had gisterenavond?”

Eva: “Bijvoorbeeld! Bijvoorbeeld!”

Marc-Marie: “Het begon gisterenavond en ik dacht: nou, nou, die heeft er zin in!”

‘Oeh, niet te ver voorover!’
Peter Pannekoek: “Dat heeft met de talkshowoorlog met Op1 te maken. Per uitzending gaat er een knoopje omlaag.”

Eva: “Vreselijk, ik ga elke avond een coltrui dragen!”

Marc-Marie :”Het leuke gisteren was dat ik zag dat jij jezelf ineens op de monitor zag en dacht: oeh, ik moet niet te ver naar voren. En toen ging je ineens heel rechtop zitten.”

Lees ook  VIDEO: Viruswaarheid-voorman Willem Engel opgepakt voor opruiing

In de penarie
Eva: “Iemand zei in mijn oor: ‘Even je shirt naar achter trekken.’ Toen dacht ik al: ik zit in de penarie. Godzijdank kwam mijn collega toen om me aan te kleden.”

Marc-Marie: “Ik vond het supergrappig.”

Eva wijzend naar haar collega: “Ja en ik moest jou nog bedanken van mijn moeder dat ik niet halfna*kt hier zat. Goed, nu hebben we weer besproken wat er allemaal mis kan gaan.”

Salma Hayek (54) blaast volgers omver met nieuwe bikinifoto

Yolanthe deelt bikinifoto’s en wijsheden