in

Wauw: Sylvie Meis (43) bewijst met bikinifoto dat ze nog topfit is

We kunnen in Nederland eindelijk weer een beetje genieten van wat zonnestralen. De terrasjes zijn open (voor iedereen), de eerste bloemetjes staan weer in bloei en Sylvie Meis hult zich in bikini. Kortom, de lente is hier.

Niet dat Meis zich op Nederlandse bodem bevindt trouwens; onderstaande foto is genomen in het Zwitserse Zürich, zo maken we op uit de hashtags.

De Nederlandse presentatrice is daar voor een relaxsessie in een of andere spa. Stoombeurtje hier, beetje kliederen in het water daar.

Ja, Sylvie vermaakt zich wel. En dankzij de foto waarop poseert in een zwart bikinietje kan heel Instagram daarvan meegenieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)


Helemaal niet erg, de inmiddels 43-jarige Sylvie Meis mag er immers nog zijn. Sterker: wij durven te beweren dat ze nog steeds tot de meest aantrekkelijke Nederlandse vrouwen van het moment behoort.

Lees ook  Juf gaf haar ontslag en verdient nu maandelijks 70.000 euro met OnlyFans (foto’s)

Vaker strandfoto’s
Het bewijs daarvoor levert ze niet zelfden zelf via allerlei Instagram-berichten, zoals de onderstaande foto die gemaakt is op Miami Beach, naar verluidt een van haar favoriete plekjes om te bakken in de zon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)


Volgens de geruchten overweegt Meis zelfs te emigreren naar de U.S. of f*cking A. Niet naar Florida, de plek waar ze het pikante plaatje schoot, maar naar Californië, waar ook andere BN’ers zoals Carice van Houten en Yolanthe Cabau vertoeven.

Lees ook  Groot verlies voor Martien Meiland: “Het is heel erg want we hadden grote plannen”

Mocht ze dat doen, dan is de kans dat je Meis hier tegen het lijf loopt helaas een stukkie kleiner. Maar hé, zolang ze dit soort foto’s blijft posten, hoor je ons niet klagen.

‘Mannen negeren partner 388 keer per jaar met selectief gehoor’

Spectaculaire beelden: Russische tanks naderen Kiev maar vallen in hinderlaag