in ,

Nadine (22) tatoeëert 90% van lichaam om op vader te lijken (+FOTO’S)

Nadine Anderson (22) mogen we met recht een bijzondere verschijning noemen. De vrouw heeft 90 procent van haar lichaam getatoeëerd.

Tattoos
Tattoeages zijn niet meer weg te denken. Waar men vroeger nog raar opkeek als je een tattoo liet zetten, is het nu de normaalste zaak van de wereld.

Toch is het voor de Schotse Nadine Anderson anders. Zij heeft bijna haar hele lichaam vol met inkt. Haar gezicht is voor een groot gedeelte getatoeëerd en zelfs haar borsten zijn helemaal grijs.

Vader
Nadines passie voor tattoos heeft ze van geen vreemde. Haar vader had al sleeves, maar dat is niets vergeleken met zijn dochter.

Lees ook  Dronken vrouw steelt frikandel, crasht in weiland en praat met koeien

Toen zij achttien werd snelde ze naar de tatoeëerder om haar eerste te laten zetten. Dat overlegde ze met haar vader en hij steunde haar daarin.

Grijs van de tattoos
Inmiddels is Nadine veel tattoos verder. Zo ver dat ze niet meer weet hoeveel ze er heeft. De losse tatoeages zijn inmiddels veranderd in grote grijzen vlakken, die volgens haar 90 procent van het lichaam bedekken.

Toch is ze nog niet klaar met tatoeëren. Ze wil daarom met haar voeten gaan beginnen. Ook onder haar rechter oog wil ze nog aan de slag. In totaal heeft ze nu meer dan 17.500 euro aan tattoos uitgegeven.

Lees ook  Vermiste Pascal (44) na meer dan twee jaar levend teruggevonden in Peru

Hoewel ze gemengde reacties ontvangt over haar uiterlijk, zit ze daar niet mee. “Mensen zeggen wel eens dat ik er spijt van krijg of geen baan kan vinden, maar dat is helemaal niet waar.

Ik heb gewoon een baan en ik heb elke tattoo daarvan betaalt. Ik heb ook mijn eigen flat en leidt een heel normaal leven,” zegt ze tegen het Engelse Metro. Nadine werkt namelijk als zorgassistent en tattoomodel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadine Anderson (@devlin_616)

Levi (12) komt na 166 kilometer wandelen aan bij oma in Vught: ‘Zo trots op hem’

Zien: Gaby Blaaser verbluft heel Nederland met alleen een visnetje als jurk!