in

Vrouw sticht brand in eigen appartement in Almelo en wordt door politie en arrestatieteam uit huis gehaald

Commotie aan de Rembrandtlaan in Almelo, in de nacht van woensdag op donderdag. Een vrouw die in geestelijke nood verkeerde moest daar namelijk door politie en een arrestatieteam uit haar woning worden gehaald, nadat ze brand in haar eigen woning had gesticht. De actie trok veel bekijks. Andere bewoners konden na de actie hun huis weer in.

De hulpdiensten werden rond 01.00 uur in de nacht op de hoogte gesteld van de situatie aan de Rembrandtlaan, waar een vrouw dusdanig verward gedrag vertoonde dat werd besloten haar uit de woning te halen. De vrouw had bovendien ook nog eens brand gesticht in haar appartement in het complex, waardoor ook de brandweer ter plaatse moest komen.

Lees ook  Zuellens (24) seksfilmpje belandde op internet: ‘Zelfs bekenden scholden me uit voor hoer’

Politie en een arrestatieteam hebben de vrouw uit de woning gehaald. Ook haar hond is meegenomen. De brandweer heeft het brandje in de woning geblust. Na ventilatie van het complex konden ook overige bezoekers, die gedurende de actie op straat stonden, weer terug naar hun woning.

Eerder deze week moest de politie ook al een bezoek brengen aan hetzelfde adres. Andere bewoners konden na de actie weer hun eigen huis in. Het is inmiddels weer rustig in de buurt.

Lees ook  Man gaat 6 jaar niet naar zijn werk, niemand merkt het

Bizar: Vrouw geeft haar kat borstvoeding op vliegtuig

Dit zijn de raarste opmerkingen die vrouwen ooit te horen kregen tijdens de seks