in ,

Vrouw naar het ziekenhuis na naar binnen geschoten s*ksspeeltje

De Britse 24-jarige Emma Philips en haar 29-jarige vriend Lee hadden een behoorlijk gênant tripje naar het ziekenhuis.

Het stel kwam er namelijk achter dat er een vibrator in Philips’ buik vast zat. Ze probeerden het apparaat eerst nog zelf te verwijderen, maar dat lukte niet, schrijft de Britse krant Metro.

Philips drukte op haar buik en voelde daarbinnen iets trillen. ,,Het zat onderin vast en op een bepaald moment zelfs vast achter mijn heup”, vertelt ze.

Het stel probeerde de vibrator zelf nog te verwijderen. ,,Lee probeerde een keukenhandvat, die we niet meer gebruiken.

Hij zei op een bepaald punt dat hij het kon voelen, maar dat hij te ver omhoog zat.” Na een uur het geprobeerd te hebben, wist het stel dat ze naar het ziekenhuis moesten.

”Ik moest het meest gênante telefoon­tje ooit plegen om de ambulance te bellen”
– Emma Philips

Lees ook  Brandweer leert autobezitter die voor brandkraan geparkeerd staat een lesje

Maar dat ging ook niet geheel zonder problemen. ,,We hadden de avond er voor allebei gedronken, dus we konden niet rijden. Ik moest het meest gênante telefoontje ooit plegen om de ambulance te bellen.”

Operatie
In het ziekenhuis werd een röntgenfoto gemaakt van Philips’ buik, om er achter te komen waar het apparaat zich precies bevond.

De doktoren realiseerden zich snel dat de vibrator zo hoog zat, dat ze hem er niet handmatig uit konden halen terwijl ze wakker was.

Konden ze de vibrator er niet via haar an*s uithalen, waar het apparaat in was gebracht, dan moesten ze door de darmen heen. Dit zou betekenen dat ze minstens zes maanden met een stoma moest rondlopen.

Rond half zeven ’s avonds kon Philips echter weer naar huis, zonder dat er een stuk darm verwijderd was.

Haar tweejarige dochter bevond zich op dat moment bij haar ouders. ,,Ik wilde mijn ouders niets vertellen, maar toen moest ik geopereerd worden en moest ik wel.”

Lees ook  UPDATE: Vrouw en man omgekomen bij ongeval, bestuurder personenauto geen rijbewijs

”Je hoort over mensen die heel ziek worden of zelfs sterven om dat ze zich teveel schamen om hulp te krijgen”
– Emma Philips

Waarschuwen
Nu wil Philips andere mensen waarschuwen om uit te kijken en iedereen in een vergelijkbare situatie aanmoedigen om medische hulp te zoeken.

,,We wilden er niets aan doen, omdat het te gênant was. Er rust een groot taboe op. Maar we wisten dat we hulp nodig hadden”, legt de vrouw uit.

,,Je hoort over mensen die heel ziek worden of zelfs sterven om dat ze zich teveel schamen om hulp te krijgen. Ik zou het vreselijk vinden als iemand dat overkomt.”

De doktoren boden het stel de vibrator nog aan als aandenken, maar Philips heeft dat aanbod afgeslagen.

Hartverscheurende foto’s van gepest meisje gaan het internet over

Monique Westenberg verrast iedereen: “Ik ben met hem op date geweest”