in

Vrouw met cup H stikt bijna door haar gigantische borsten

Een moeder die 1m45 meet moet ‘s nachts wakker worden gemaakt door haar partner omdat haar enorme borsten haar ‘verstikken’. Holly Shortland, zegt dat haar borsten met maat H nu elk ongeveer 6 kilo wegen. Ook zegt ze dat ze wrede opmerkingen van vreemden krijgt die haar vertellen dat ze een beha moet dragen, ook al kan ze er geen vinden die past.

Borstverkleining in Turkije
Holly verloor onlangs 30 kilo in de hoop dat haar borsten zouden mee ‘krimpen’, maar het werkte niet. Haar borsten rusten nog steeds in haar schoot als ze gaat zitten. Ze legt uit: “Ze zijn ongelofelijk zwaar en ongelofelijk uitgezakt. ‘s Nachts drukken ze op mijn keel en mijn partner Ryan moet ze optillen en mij omdraaien. Ik kan niet ademen in mijn slaap. Ik kan het niet meer aan!”

Lees ook  Je kunt dus echt allergisch zijn voor sporten

Holly zamelt nu geld in voor een borstverkleining in Turkije en hoopt dat ze beter zal kunnen slapen als ze tot een DD zijn verkleind. Maar ze voegt eraan toe: “Ryan houdt van grote borsten en hoe ik ben, maar ik kan dit langer meer aan. Ik geef om zijn mening, maar moet ook aan mezelf denken en vooral aan mijn gezondheid.” Hieronder vinden jullie wat foto’s die Holly postte op haar Facebook-profiel.

Lees ook  Man sterft 48 uur na bezoek aan strand door infectie met vleesetende bacterie

Ali B in zijn eentje en verward aangetroffen in Disneyland Parijs!

Lichaam vader en kind (5) gevonden na kanodrama Veluwemeer