in ,

Vrouw legt onbedoeld laatste momenten van echtgenoot vast voordat haai hem opeet

Een Australische vrouw heeft onbedoeld de laatste levende momenten van haar man op een vakantiefoto vastgelegd.

Op de voorgrond is haar tweejarige zoontje te zien die op het strand aan het spelen is terwijl op de achtergrond zijn snorkelende vader te zien is. De man zou niet veel later opgegeten worden door een haai.

Taylia Craw had geen idee dat het de laatste foto zou zijn die ze van haar man zou maken. Het jonge gezin was afgelopen maand op vakantie in Port MacDonnell aan de Zuid-Australische kust toen er zich een drama afspeelde.

Lees ook  Dít betekent het als je menstruatiebloed zwart is

Om ongeveer vijf uur ’s middags ging haar echtgenoot het water in om te snorkelen. Craw en haar tweejarige zoontje bleven op het strand spelen en waren zich van geen kwaad bewust.

De vrouw nam een foto van haar zoontje op het strand, maar op de foto is in de achtergrond ook een donkere stip in het water te zien. Haar man was in de verte aan zwemmen.

Lees ook  Last van winderigheid? Door dit voedsel ga je meer scheten laten

Enkele momenten later zou de man, zo vermoeden onderzoekers nu, een natuurlijke dood sterven, voordat zijn lichaam werd opgegeten door een witte haai.

Zijn overblijfselen werden enkele dagen later verderop op het strand teruggevonden. De hulpdiensten hadden eerder al delen van een wetsuit en een zwemvlies teruggevonden.

Man ligt twee maanden dood in huis nadat begrafenisdienst hem vergeet

Spelend meisje (8) door groep jongens op schoolplein zwaar mishandeld