in

Vrouw die haar vriend ‘vijf keer per dag borstvoeding geeft’, zorgt voor ophef

Er is weer een pareltje opgedoken in de categorie ‘bizarre documentaires’. Dit keer gaat het om Breastfeeding My Boyfriend, een docu die eerder in het Verenigd Koninkrijk al heel wat ophef veroorzaakte. Inmiddels is de spraakmakende film ook naar Videoland overgewaaid, waar het opnieuw voor verbaasde reacties zorgt.

Glaasje melk?
Het onderwerp van de documentaire is – niet geheel verbazingwekkend – borstvoeding. Niet al te bijzonder, totdat je ontdekt dat het geen kinderen zijn die aan de melktap hangen, maar volwassen kerels. De film volgt een aantal dames uit de ‘adult nursing relationship-community’. Oftewel: vrouwen die borstvoeding geven aan hun partner.

Lees ook  Moskeevrijwilligers uitgescholden tijdens test voor gebedsoproep

Je krijgt onder meer een blik in het leven van Lana en Shawn uit Spanje, die met veel plezier laten zien hoe hun romantische melksessies eruit zien. “Borstvoeding tussen volwassenen zorgt voor een sterke band”, vertelt Lana. “Je wisselt niet alleen melk uit, maar geeft ook energie aan de ander.” Tsja, bijzonder.

Het echte hoogtepunt van de documentaire komt echter pas later, wanneer de Amerikanen – altijd weer die Amerikanen – Tip en Button in beeld komen. Tip geeft haar geliefde maar liefst vijf keer per dag borstvoeding. Dat kregen de kijkers bovendien in geur en kleur te zien, wat voor veel mensen net een stapje te ver was.

Lees ook  Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan gevolgen van kanker

“Sommige dingen mogen wat mij betreft best wel taboe blijven”, reageert een kijker op Twitter. “Ik vind breastfeeding mijn baby al heftig”, schrijft een ander.

Aardig zakcentje
Wat de gemiddelde Nederlander er ook van mag vinden, het melken gaat gewoon door. Dat heeft naast het hele fetisj-verhaal namelijk nog een belangrijke reden: er valt goud geld mee te verdienen.

Om maar een voorbeeldje te noemen: de Engelse ‘Milk Mummy’ harkt met haar video’s maandelijks zon 35.500 euro binnen op OnlyFans. Dat is geen verkeerd loonstrookje, en door de docu zal het alleen maar meer worden.

Boze buurman ontvoert kakkende kat en dumpt hem kilometers verderop

Slecht nieuws over Mark Rutte: ‘Ik ben niet meer aanwezig’