in ,

Vrouw (65) steelt ambulance om uit verzorgingshuis te ontsnappen

Afgelopen zaterdag probeerde een Franse bewoonster van het verzorgingshuis La Montagne in Châtillon-sur-Chalaronne te ontsnappen in een ambulance.

Het was bijna 20.00 uur toen de 65-jarige vrouw besloot weg te lopen van het verzorgingshuis. Ze had een uitgekiend plannetje geïmproviseerd.

De bewoonster wist te ontsnappen door achter het stuur te gaan zitten van een ambulance die voor het rusthuis stond geparkeerd.

Lees ook  Man weigert bij de bevalling van zijn vrouw te zijn: ‘De eerste was gruwelijk en walgelijk’

Ambulancebroeders waren bezig met een reddingsoperatie en realiseerden zich te laat dat hun voertuig was gestolen.

De vrouw reed regelrecht naar haar oude woning. Na een half uur werd ze, na een verbazingwekkende achtervolging, ingehaald bij haar voormalige woonplaats Beauregard, bericht 24 Matins.

De gepensioneerde vrouw werd tot stilstand gedwongen en aan de politie overhandigd. Omdat ze in de war was, werd de vrouw naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een avond doorbracht.

Lees ook  Een klap, verwrongen plaatwerk, overal glassplinters: baby’tje overlijdt, maar automobilist herinnert zich niets

Haar ontsnapping ging snel viraal in Franstalige media. 65 jaar is natuurlijk een relatief jonge leeftijd voor iemand om in een verzorghuis te zitten. We hopen dat de vrouw passend geholpen wordt en rust mag vinden.

Wat is dit? André Hazes plaatst mysterieuze foto op Instagram

Man ziet huis van buren te koop staan en tot zijn grote verbazing ligt zijn eigen kat op bed te relaxen