in

Vrouw (44) gearresteerd voor vermissing Ichelle

In een woning in het Zeeuwse Aardenburg is een 44-jarige vrouw aangehouden in verband met de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg.

De politie doet dinsdag ook onderzoek in de woning van de gearresteerde vrouw en in haar winkel aan de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg.

In Oostburg zal ook een buurtonderzoek plaatsvinden. De 29-jarige Ichelle is sinds dinsdag 15 december vermist.

Sinds enkele weken werkt een zogenaamd team grootschalige opsporing aan de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg.

Lees ook  Zedenincident in omgeving Vledderveen; politie in gesprek met slachtoffer

Ichelle en de vrouw met haar man waren bekenden van elkaar. De politie onderzoekt of de vrouw betrokken is bij de vermissing en houdt nog steeds rekening met diverse scenario’s.

Onderzoek woning en bedrijf Ichelle
Op maandag 18 januari heeft de politie met eigen forensische specialisten en van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) uitgebreid onderzoek gedaan in de woning van de vermiste vrouw aan de Vaartstraat en haar naaiatelier aan de Burgemeester Erasmusstraat.

Lees ook  Amsterdammer (40) klimt met mes op politieauto en valt agent aan

Op donderdagochtend 28 januari heeft het rechercheteam nogmaals in beide panden onderzoek gedaan. Het rechercheteam heeft hierbij vooralsnog geen aanwijzingen voor een misdrijf gevonden.

Doorzoekingen
Het onderzoek richt zich de komende tijd op het onderzoeken van mogelijke plaatsen delict en het uitsluiten hiervan, meldt de politie dinsdagochtend.

In beide panden (woning en winkel) wordt met diverse specialisten van de politie gezocht. De doorzoekingen kunnen nog de hele dag duren.

‘Door E10-benzine kan je kanker krijgen’

12-jarige opgepakt voor avondklokrellen