in ,

Vrouw (19) loopt 210 miljoen euro aan loterijgeld mis omdat rekening leeg is

Na de trekking van EuroMillions eind vorige maand dacht een jonge vrouw uit het Britse Hertfordshire de record jackpot van 210 miljoen euro te hebben gewonnen.

De cijfers waar ze al weken mee had gespeeld bleken vrijdag 26 februari de winnende combinatie. De teleurstelling nam het helaas snel over van de euforie, omdat er iets was misgegaan met de betaling van haar lot. Hierdoor bleek ze niet mee te spelen met de loting.

Nadat er een aantal weken geen winnaar in de hoogste rang was gevallen, viel op 26 februari eindelijk de jackpot.

Lees ook  Wetenschap: Mannen worden twee keer zo snel kaal als ze te veel werken

De winnende cijfers kwamen overeen met de cijfers van de Britse jongedame. Ze ontving zelfs een bericht in de app van de Britse Nationale Loterij met ’winnende combinatie’.

Vol blijdschap riep ze haar moeder en vriend erbij. Pas toen ze de loterij opbelde werd duidelijk dat ze een enorme smak geld was misgelopen.

De Britse Nationale Loterij wenst het teleurgestelde meisje nu ’veel geluk bij toekomstige trekkingen’, maar daar koopt de 19-jarige Rachel Kennedy niks voor.

Lees ook  Paard van Sinterklaas ingeslapen na hartverscheurende beslissing

Ze beproefde al vijf weken haar geluk in het trekkingsspel EuroMillions en gebruikte daarbij telkens dezelfde zeven cijfers.

Teleurgesteld
Haar vriend deelde vervolgens het verhaal op Twitter, waarna het werd overgenomen door Britse media.

Hij bleek achteraf ook meer teleurgesteld dan Rachel toen bleek dat ze niks gewonnen hadden. „Zij bleef er nogal rustig onder, maar ik had het geld in gedachten al uitgegeven”, vertelde hij.

Dit gebeurt er met je lichaam als je dagelijks een uur wandelt

Stormachtig deze week, woensdag windstoten tot 110 km/u