in ,

Voor wie is dit een droombaan? Word fulltime kattenknuffelaar en verdien 25.000 euro!

Als je gek bent van katten en het liefst de hele dag met de spinnende beestjes aan het knuffelen bent, dan zou er maar zo een droom van jou werkelijkheid kunnen worden.

De website van kattenkliniek Just Cats komt met een wel heel bijzondere oproep: Het bedrijf zoekt namelijk een echte kattenknuffelaar.

Je zou de hele dag moeten kroelen en knuffelen met poezenbeesten. Ben jij het kattenvrouwtje die ze zoeken? Dan weet je wat je te doen staat.

Lees ook  Zien: ‘Monique Westenberg is onverantwoordelijk met Kleine Dre’

Just Cats is een kliniek die zich speciaal richt op katten. De fulltimer die zij zoeken moet zachte handen hebben en in staat zijn om langdurig met katten te knuffelen.

Diegene moet daarnaast in staat zijn om op rustgevende en kalmerende toon tegen de patiëntjes te praten om ze op hun gemak te stellen. Het is een pre om de verschillende manieren van spinnen te onderscheiden.

Lees ook  Man (32) gooit baby naar agent na wilde achtervolging: ’Dit slaat alles’

Just Cats zet hier tegenover een slaris van 20 tot 25 duizend euro per jaar. Er is echter een kleine kanttekening: Je zal wel moeten emigreren, want het bedrijf is namelijk gevestigd in Ierland, Dublin.

Zien: Sarah van Soelen wéér naar botox-kliniek: “Onherkenbaar..”

Inbreker stopt bier in achterste in cafe Roosendaal, maar wordt betrapt door eigenaresse