in ,

Voor de fanatieke rukkers: Er is nu een spel om je ‘techniek’ te verbeteren

Er zijn tegenwoordig heel wat erotische spellen voor koppels of zelfs voor met je vrienden te spelen. Immens populair, zeker sinds het corona-jaar 2020 worden deze massaal gekocht.

Maar wat nu als je single bent? Even de kama sutra in je eentje doen is niet echt mogelijk en strippoker spelen zonder gezelschap is ook maar wat zielig.

Van m*sturberen een heerlijk spelletje spelen
Echter niet getreurd want experten Tease en Please hebben zowaar een m*sturbatiespel gemaakt voor de fanatieke rukkers met de toepasselijk naam ‘Yourgasm Men Only’!

Lees ook  Wauw, het opvoeden van een meisje is 35% duurder dan het opvoeden van een jongen!

Je dagelijks m*sturbatie-uurtje wordt op deze manier plots uitdagender en wellicht ook een stuk boeiender.

Dit unieke pakketje bevat een herbruikbaar m*sturbatie-ei (voor het extra goed te laten voelen), glijmiddel en 50 kaarten vol zinderende uitdagingen.

Op elke kaart die je trekt staat een specifieke opdracht om de solo-s*ks dus heel wat boeiender te maken. De kaartjes werden dus door echte ‘experts’ gemaakt en zullen je gegarandeerd verbazen.

Lees ook  Juultje Tieleman verbluft volgers met uitdagende billen-foto!

Zo krijg je via de kaartjes allerlei nieuwe technieken aangeleerd om klaar te komen. Denk hierbij aan m*sturberen met uitgeholde groenten of hoe je een schoenveter als p*nisring kan gebruiken voor nog betere org*smes.

En sommige kaartjes zijn klaarblijkelijk nog veel verrassender. De boodschap is dus duidelijk: een must-have spelletje voor de fanatieke r*kkers. Eentje voor jezelf of je vrienden dus.

Man paradeert over straat met niets meer dan een mondkapje

Mannen met deze 12 beroepen hebben het minste kans op s*ks