in

Vijf jongeren ernstig gewond bij eenzijdig ongeval

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 augustus raakten vijf jongeren ernstig gewond bij een eenzijdig auto- ongeluk op de Wijheseweg in Broekland (gemeente Raalte).

Door nog onbekende reden raakte de auto van de weg en belandde tegen een boom. De vijf inzittenden werden vervoerd naar het ziekenhuis.

Identiteiten
In totaal zaten vijf inzittenden in het voertuig. Het gaat om twee 16- jarige jongens en een 17- jarige jongen uit Raalte, een 18- jarige man uit Heino en een 18- jarige man uit Raalte. Het onderzoek is momenteel in volle gang naar onder andere de toedracht van het ongeluk.

Lees ook  Leontine Borsato compleet van het padje: opgenomen in Spaanse kliniek

Veel vragen over de toedracht en de leeftijd van de bestuurder
We hebben gemerkt dat er nog veel vragen leven over onder andere de toedracht van het ongeluk en de leeftijd van de bestuurder.

We zijn bekend met deze vragen en geruchten die circuleren. Dit nemen we mee in het onderzoek. Het onderzoek is momenteel in volle gang en we onderzoeken alle mogelijke scenario’s.

Daarnaast krijgen we ook signalen dat er verschillende filmpjes rondgaan om sociale media. Geef deze informatie vooral door aan de politie en deel deze filmpjes niet verder op sociale media.

Lees ook  “Twee prikken is niet gelijk aan volledig gevaccineerd, maar is slechts een basisvaccinatie”

We proberen alle beschikbare beelden te verzamelen voor het onderzoek. Alle informatie (en beeldmateriaal) is welkom, ook al denkt u dat het er mogelijk niet toe doet of u denkt dat iemand anders die informatie al heeft doorgezet.

Neem contact met ons op via 0900-8844 of geef het door via het tipformulier. Liever anoniem informatie delen? Dat kan uiteraard ook via 0800- 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl

We verstrekken in deze fase van het onderzoek geen verdere informatie.

Johan Derksen haalt uit naar Frans Bauer: ‘Je bent niet ingeënt’

Zussen uit Enschede mogen na overlijden moeder voorlopig in huis blijven wonen