in

Bizar: Vrouw geeft haar kat borstvoeding op vliegtuig

Een behoorlijk bijzonder verhaal, recht uit de Verenigde Staten natuurlijk. Op een vlucht van New York tot Atlanta was één passagier aan het klagen tegen het vliegtuigpersoneel dat een dame naast hem borstvoeding aan het geven was. Op zich mag je borstvoeding geven, maar zij was blijkbaar doodleuk haar kat melk aan het geven via de ‘natuurlijke weg’.

Lees ook  KFC is op zoek naar een professionele kip proever voor 10.000 euro

Wat volgde was een zware discussie en de vrouw weigerde om het dier te laten zien en te stoppen met haar borstvoeding. Katten mogen normaal op een vliegtuig, maar moeten in een mandje onder je stoel zitten. De dame bleef echter moeilijk doen en wou onder geen beding stoppen het dier in zijn mandje zetten.

Het incident zelf vond vorige maand plaats en werd niet officieel gefilmd. Mensen van The Gooch deden nu een re-enactment video van hoe het incident is gegaan. De beelden zijn dus niet echt, maar het incident heeft zich blijkbaar echt op deze manier voor gedaan enkele weken gelden. Het filmpje ontplofte ondertussen en ging volledig viraal op Facebook en TikTok.

Lees ook  André Pronk aka Koning van de Lach is terg met dikke zomerhit: “Laat je likkuh!”

Iemand interesse? Deze 63-jarige oma traint keihard en krijgt constant aandacht van jonge mannen (foto’s)

Vrouw sticht brand in eigen appartement in Almelo en wordt door politie en arrestatieteam uit huis gehaald