in

Vermiste Martijn (20) dood teruggevonden in bos bij Hilversum: ‘Dit voelt als een nachtmerrie’

In een bos bij Hilversum is in de nacht van dinsdag op woensdag het lichaam van de 20-jarige Martijn van der Made gevonden. Dat bevestigt de politie. Martijn was sinds maandag vermist. Er wordt niet uitgegaan van een misdrijf.

In de omgeving van Hilversum werd afgelopen nacht met man en macht gezocht naar Martijn. Zo’n honderd vrijwilligers van het veteranensearchteam en de hondenbrigade van de politie waren bij de zoekactie betrokken.

Lees ook  Corona op helft van de basisscholen, heel veel klassen naar huis

Er was maandagmiddag rond 14.45 uur voor het laatst contact met Martijn. Hij zou alleen het bos zijn ingegaan. Zijn fiets werd er al eerder teruggevonden.

Verslagenheid
De politie zegt niet uit te gaan van een misdrijf en sluit het onderzoek. ,,We willen iedereen bedanken voor het uitkijken en doorgeven van tips. Ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden”, schrijft een woordvoerder op Twitter.

Lees ook  Man moet nog 168 kilometer rijden, een uur voor de avondklok en dus rijdt hij 168 waar 100 is toegestaan

Een familielid van Martijn reageert ‘compleet verslagen’ op het nieuws. ‘Het voelt als een nachtmerrie. Wij, de familie hebben vannacht informatie van de politie ontvangen. Het veteranensearchteam en hondenbrigade hebben een jongeman gevonden die voldoet aan het signalement van Mart. De jongeman is helaas overleden.’

Vrouw ligt 2,5 jaar dood in eigen huis: ’Nagelaten om humaan te zijn’

Gewonde vrouw aangehouden na vondst dode vrouw onder viaduct Haaksbergen