in

Vermist: Ercan Özturk (29)

De 29-jarige Ercan Özturk vertrok op 28 maart ’s middags uit zijn woning in Apeldoorn. Later die dag is hij vermoedelijk in Deventer geweest, maar er is sinds die zondagmiddag niets meer van hem vernomen. De politie vreest dat Özturk slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Uitgebreid onderzoek heeft helaas nog niet naar Özturks verblijfplaats geleid. Daarom doet de politie een dringende getuigenoproep: heeft u informatie over wat er met Ercan is gebeurd of waar hij zou kunnen zijn, meld het alstublieft zo snel mogelijk. Dat kan ook anoniem op 0800-7000 of via een meldformulier van ‘M’.

Ercan Özturk
Ercan Özturk is 29 jaar oud, heeft een lichtgetinte huidskleur, is 1.70 meter lang en heeft een gezet postuur. Hij heeft een kaalgeschoren hoofd en heeft meestal een pet op.

Lees ook  Zeeman roept levensgevaarlijk houten speelgoed terug

Ten tijde van zijn verdwijning droeg Ercan:

een donkerblauwe spijkerbroek
zwarte schoenen
een donkerblauwe jas van het merk Stone Island
een zwarte pet van het merk Nike.

Woning onderzocht
De vermiste man werd voor het laatst gezien in de omgeving van het Zuiderpark in Apeldoorn, waar hij woont. In Deventer die zondag is Ercan mogelijk in de omgeving van de Lebuinuslaan geweest.

De politie heeft in die straat een woning onderzocht, maar dat leverde niet genoeg aanknopingspunten op om Ercans locatie te achterhalen.

Oproep: camerabeelden
De politie komt heel graag in contact met iedereen die beschikt over bewakings- of dashcambeelden die het onderzoek kunnen helpen.

Het gaat dan om opnamen van die middag of avond van 28 maart uit de omgeving van de Lebuinuslaan in Deventer of van de provinciale weg N344 tussen Apeldoorn en Deventer. Dat laatste geldt voor beide rijrichtingen en tussen de tijden 16.00 en 20.00 uur.

Lees ook  Sneeuw op komst: groot deel van Nederland ontwaakt vrijdag in witte wereld

Uw informatie en/of beelden

Wie heeft informatie over deze zorgwekkende vermissing?
Heeft u een idee waar Ercan Özturk kan zijn of wat er mogelijk met hem is gebeurd, geef het alstublieft door. Dat mag ook anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen.

Beschikt u over camerabeelden die de recherche kunnen helpen, laat het weten of upload ze direct via het online tipformulier.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34

Man draait door bij zonnestudio en rent naakt weg

Dode gevonden in auto in Velddriel, omgeving afgezet