in

Verdachte moord op Eva Veerman in Volendam berooft zichzelf van leven

Een 34-jarige man uit Volendam die enkele weken geleden werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van zijn vriendin, heeft zichzelf in gevangenschap om het leven gebracht. Dat laat zijn familie aan NH Nieuws weten.

Het lichaam van de 28-jarige Eva Veerman werd een maand geleden gevonden in haar woning. De verdachte was ook aanwezig in het huis. Hij was zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook  Man probeert vrouw (25) te wurgen in stadspark

Kort daarna werd hijaangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. Later vertelde de familie van het slachtoffer aan NH Nieuws dat de vrouw vlak voor haar dood tegen haar familie had gezegd dat de man cocaïne had gebruikt.

Een woordvoerder van de Dienst Justitiële Inrichtingen laat weten dat een mannelijke gevangene zichzelf van het leven heeft beroofd in Justitieel Complex Zaanstad. Vanwege privacy worden er geen verdere details gegeven over de identiteit van de persoon.

Lees ook  Eerste Nederlandse brandweervrouw krijgt een hoop aandacht online!

“Medewerkers hebben geprobeerd de gevangene medische hulp te bieden maar dat mocht niet meer baten”, aldus de woordvoerder.

Oudere man valt bijna over vreemde kei in het bos – het blijkt een grafsteen te zijn met een aangrijpende boodschap

Wie is dode man in water Rotterdam?