in

Veganiste vervolgt familie omdat ze vlees grillen in hun tuin

Een veganiste spande een rechtszaak aan tegen haar buren omdat ze vlees grilden in hun eigen achtertuin. De andere buurtbewoners hoorden van de zaak en besloten een speciale bijeenkomst te houden.

Voor Carden is veganisme een levensfilosofie, maar niet alleen voor zichzelf. De vrouw uit Perth vecht al jaren om haar levenswijze op te dringen aan haar buren. Haar eisen zijn dat de buren niet roken in de tuin, dat de kinderen geen lawaai maken en dat er zeker geen vlees op de barbecue mag. Breek die regels en je mag je aan een rechtszaak verwachten.

Lees ook  Eén prik gezinslid halveert besmettingen binnen dat gezin, blijkt uit Britse studie

Toen haar vleesetende buren aan het barbecueën waren in hun tuin, werd de vrouw woedend. Ze spande een rechtszaak aan tegen hen. Haar argument was dat de buren opzettelijk vlees aan het bakken waren om haar te pesten.

In de rechtbank beweerde ze ook dat haar buren langs beide kanten opzettelijk sigaretten rookten in hun tuin, de kinderen lawaai lieten maken en vlees bakten. En dat allemaal om haar te pesten. Gelukkig zag de rechtbank de onzin van haar claim in.

Lees ook  Inbreker bekneld tussen auto en woning

De rechtszaak kwam ook de andere buren ter ore. De wijk besloot om haar een duidelijke boodschap over te maken.

Via Facebook werd een oproep gedaan om voor haar huis een grote barbecue te organiseren. Maar dan 4.000 personen meldden zich aan. Uiteindelijk werd de Facebook-post verwijderd, maar 4.000 hadden zich aangemeld om te gaan en nog eens 9.000 waren geïnteresseerd in het evenement.

‘Peter Gillis opgepakt voor mishandeling van zijn vriendin Nicol’

Vrouw ligt 2,5 jaar dood in eigen huis: ’Nagelaten om humaan te zijn’