in

Vader vermoordt ver krachter van zijn 5-jarige dochter en gaat vrijuit

Een jonge vader heeft de ver krachter van zijn 5-jarige dochter vermoord. De 23-jarige vader sloeg de 47-jarige Jesus Flores dood vanwege het ver krachten van zijn 5-jarige meisje in een afgelegen schuur.

Jesus Flores hield het meisje al een tijdje in de gaten toen ze met haar broer kippen aan het voeren was op de boerderij. Hij greep het meisje, maar kon niet voorkomen dat haar broer wist te vluchten.

Lees ook  Doe mee aan Dé Frituurloop: Wandelen, snacken en win 365 frikandellen!

Die rende z.s.m naar zijn vader om hem te vertellen dat een onbekende man zijn zusje had gegrepen en de schuur had ingetrokken. De vader kwam helaas te laat. Jesus Flores had zich aan het meisje vergrepen en haar vermoord.

Toen de vader zag hoe de viespeuk op zijn dochter lag kon hij zich niet meer inhouden. Hij sloeg met zijn blote vuisten de ver krachter dood.

Lees ook  Vrouw die gepest werd omdat ze “lelijk” was, is onherkenbaar nadat ze €40.000 spendeerde aan plastische chirurgie.

Tegen de vader is geen klacht ingediend, omdat hij zijn dochter probeerde te beschermen. In Texas mag je met geweld een ver krachting stoppen.

Jack (24) gebruikt zijn vriendin Nancy (23) de hele dag door als slaafje

Vrouw trekt haar slipje uit in winkel en gebruikt het als mondmasker (video)