in ,

Vacature van Toiletbedrijf met topsalaris: ’90 dagen betaald bouten’!

Wist je dat er bedrijven zijn waarbij je moet uitklokken op het moment dat je naar het toilet gaat? Zo hoeft de baas je niet te betalen voor de tijd die je op die vierkante meter aan het doorbrengen bent.

Verschrikkelijk natuurlijk, zo streng. Maar we hebben geleerd dat het ook heel anders kan. Er is namelijk een bedrijf dat jou wil betalen, alléén voor de tijd die je op het toilet doorbrengt.

Lees ook  Hoe Natasha een s*ksuele relatie kreeg met haar vader

En dat bedrijf is ‘Tushy’, een toiletbedrijf. Nu zal je natuurlijk denken dat dat vrij weinig op zou kunnen leveren, dan heb je verkeerd gedacht.

Je krijgt er namelijk maar liefst 10.000 euro voor. Tenminste, als jij de uitverkoren poeperd bent die ze zullen uitkiezen. Wat wil je nog meer?

10.000 euro om te bouten voor toiletbedrijf!
Maar wat moet je dan precies doen voor dat geld? Dat zullen we je even haarfijn uitleggen. Je belangrijkste taken: “Minimaal 90 dagen iedere dag tussen de 30 en 60 minuten op de bidet spenderen.

Lees ook  Vrouw die ogen zwart liet tatoeëren blind omdat naalden iets te diep gaan

Analyseren en documenteren van uw eigen dagelijkse poepgewoonten. Interview degenen die het dichtst bij je staan ​​over poepgewoonten.

TUSHY-producten testen en vergelijken met andere badkamerproducten en merken. Pro-deuce videocontent voor sociale media. Mythes rond darmgezondheid testen. Véél poepen.”

Dit is de duurste Frikandel van Nederland, zou jij ‘m kopen?

Hét recept voor de Oliedel, een combi tussen een Frikandel en Oliebol!