in ,

Ultiem bijbaantje: pizzabezorger wordt de ruimte ingestuurd

Nu we de eerste commerciële ruimtevluchten al achter de rug hebben is de vraag: wat nu?

Er is een pizzagigant die daar wel een antwoord op heeft, want New York Pizza gaat stunten door als eerste een pizza in de ruimte te bezorgen.

Maar aan wie willen ze dan doen? Misschien woont Elon Musk tegen die tijd wel op Mars en heeft hij trek in zo’n aardse pizza.

New York Pizza heeft al langer te kampen met een tekort aan pizzabezorgers. Doormiddel van deze actie willen ze de baan aantrekkelijker maken en hopen ze de 500 open vacatures te kunnen vullen.

De actie
Het pizzabedrijf wil een pizzabezorger op de eerstvolgende commerciële ruimtevlucht zetten. Potentiële bezorgers kunnen zich melden op de website.

Lees ook  Man trilt van angst nadat hij maandenlang door gewelddadige vriendin in elkaar geslagen werd.

Hierop zal de uitverkoren pizzabezorger worden verkozen en gekroond met de prijs met een waarde van 200.000 euro. De personeelstekorten stegen tot een angstaanjagende 500 bezorgers.

Dat kan natuurlijk niet. Iedereen heeft recht op een lekkere pizza tijdens de Netflix film. CEO en oprichter Phillipe Vorst “We willen simpelweg het tofste bedrijf voor bezorgers zijn.

Zeker nu iedereen de krapte op de arbeidsmarkt voelt, gaan we heel ver om dit voor elkaar te krijgen. Dus kom je bij ons werken dan is zelfs de sky niet de limit!”

Voorwaarden
Zoals aan elke prijs staan er ook bepaalde voorwaarden aan vast. Zo mag de reis maximaal 200.000 euro kosten en heeft het bedrijf vijf jaar om de prijs te vergulden.

Lees ook  Ambulancemedewerker zwaar mishandeld

Indien New York Pizza geen mogelijk heeft om een commercieel ruimteticket te scoren, dan zal de prijs anders ingevuld worden.

In dat geval kan de winnaar de prijs zelf uitzoeken. Denk hierbij aan een reis naar de rand van de ruimte in een luchtballon. Ook niet gek natuurlijk.

Het bedrijf heeft een gulle bui, want je reis en verblijfskosten worden natuurlijk ook vergoed. Maar let goed op: enkel de beste bezorgers komen in aanmerking voor deze prijs.

Dan zal je dus best wat pizza’s aan de man moeten brengen en natuurlijk een goede klantentevredenheid gescoord hebben. Solliciteren maar.

Man met biertje in de hand geflitst met 120 km/u op motorkap

Monique lijkt André opnieuw een kans te geven met deze boodschap