in ,

Tony Junior is nog steeds verliefd op Maan: ‘Haar slipje hangt boven mijn bed’

Na zijn Bachelor-avontuur lijkt Tony Junior toch nog altijd te denken aan zijn ex Maan. Gisteravond deed de dj een wel heel bijzondere onthulling: hij heeft een slipje van Maan ingelijst en boven zijn bed gehangen…

In ‘Rooijakkers Over de Vloer’ brengt Art een bezoekje aan Tony Junior. Wanneer hij een kijkje neemt in de slaapkamer van de dj, spot hij een wel heel bijzonder stuk aan de muur. Boven het bed van Tony hangt een ingelijst slipje.

‘Heel persoonlijk’
Wanneer Art ernaar vraagt, weet Tony niet goed wat hij moet zeggen. ,,Dat is wel heel persoonlijk hoor…”, zegt de dj.

Toch zet hij zich over de aarzeling heen en zegt dat de slip van zijn ex Maan is. Hij geeft ook toe dat hij nog steeds veel van haar houdt. ,,Niet als in verkering. Wel liefde, maar gewoon als mens.”

Lees ook  Wetenschap bewijst: snoozen is een teken van intelligentie

Maar waarom heeft hij haar slipje dan boven zijn bed hangen? ,,Toen wij uit elkaar gingen had zij ooit dat broekje voor mij gekocht omdat wij een liedje samen hadden:

‘Ik geef je een roosje m’n roosje”’, legt hij uit. ,,Toen had ze die aangedaan voor de laatste keer… En toen zei ik: ik wil hem houden.”

Tony besloot het slipje niet alleen te houden, maar in te lijsten én boven zijn bed te hangen zodat hij er voortdurend naar kan kijken. ,,Maar als ik echt in een relatie kom, dan laat ik het natuurlijk niet hangen.”

‘Maan is de liefde van mijn leven’
Onlangs sprak Tony in interview met RUMAG over de goede band met Maan. Hij reageert namelijk nog steeds onder haar foto’s en stelde dat hun band nog altijd sterk is.

Lees ook  Inbreker bekneld tussen auto en woning

Toen één van de presentatoren, oprichter van roddelkanaal Fawry not Sawry vroeg waarom Tony dat deed, reageerde hij:

,,Omdat ik zielsveel van haar houd. Maan is de liefde van mijn leven en dat zal ze altijd blijven. En zij zit in mijn hart. Ik hoef geen verkering met haar, maar ze zit heel diep.”

Afgelopen zomer deed Tony mee aan het programma De Bachelor waarin hij een poging deed om zijn ware liefde te vinden.

En hoewel hij een goede klik had met meerdere meiden, heeft hij er geen relatie aan overgehouden.

Gewonde jongen (16) in water gevonden na ontvoering vanuit Breda

Zien: Langebaanschaatster Joy Beune gaat volledig uit de kleren voor FHM!