in

Tieners proberen agent van motor af te trekken tijdens achtervolging

Twee tieners zijn donderdagavond na een wilde achtervolging aangehouden in Breda. Het tweetal sneed tijdens een achtervolging meerdere keren een motoragent af en probeerden hem van zijn voertuig te trekken.

De agent zette de achtervolging op de twee jongens in omdat zij zonder helm op gevaarlijke capriolen aan het uithalen waren. De eigenaar van de scooter was in het verleden ook al een aantal keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Toen de jongens zagen dat de agent de achtervolging inzette, gingen ze er als een haas vandoor.

Lees ook  “Arts in Boetsja zocht hulp voor 150 heel jonge ongewenst zwangere slachtoffers van verkrachting door Russische soldaten”

Pogingen om agent van motor af te trekken
Tijdens de achtervolging probeerde de agent meerdere keren langszij te komen, maar hij werd ruw afgesneden door de 17-jarige scooterbestuurder. Op de momenten dat het de agent wel lukte om naast de scooter te komen, probeerde de 15-jarige bijrijder hem van zijn motor af te trekken.

Lees ook  Luca Borsato trakteert jarige vriendin op blote billenfoto

De scooterrijder en zijn bijrijder konden via een smalle brandgang ontsnappen, maar werden korte tijd later alsnog thuis aangehouden. De twee hebben een bekeuring gekregen. Ook wordt hen poging tot zware mishandeling van een agent ten laste gelegd.

Nachtclubs zijn het zat en gaan zaterdag 12 februari open

Twaalf dode katten gevonden op uitlaatveld in Leeuwarden