in

Tiener geeft docent stomp in gezicht en gooit ruit in van school Bergen op Zoom

De politie heeft een 16-jarige jongen uit Steenbergen aangehouden omdat hij wordt verdacht van mishandeling en vernieling.

Op zijn school in Bergen op Zoom zou de tiener zijn docent hebben mishandeld, en daarna een ruit hebben vernield. Ook zou door hem een cel op het politiebureau zijn besmeurd.

Bij de jongen werd op zijn school een mes gevonden door een docent. Toen de leerkracht het wapen afpakte, gaf de jongen de docent een stomp in het gezicht.

Lees ook  Minister Kaag reist komende week af naar regio Afghanistan

De tiener ging ervandoor en gooide op zijn weg nog een schoolruit in. Aan de stomp hield de leerkracht lichte verwondingen over.

De school belde de politie, waarna agenten de 16-jarige aanhielden.

Op het politiebureau besmeurde de jongen nog een ophoudkamer waar hij moest wachten. De cel moet door een gespecialiseerd bedrijf worden schoongemaakt.

Lees ook  Emily toont hoe ze haar borsten maar moeilijk onder controle kan houden: “Ik vind geen gepaste bikini” (foto’s)

Gesloten instelling
Tegen de jongen is aangifte gedaan. Ook heeft de politie getuigen van het incident op de school gehoord.

De tiener is naar een gesloten instelling gebracht waar hij een hulpverleningstraject doorloopt. Zijn mes is door de politie in beslag genomen en wordt vernietigd.

Politie vindt negen 3D-printers, die onderdelen van vuurwapens maakten

Twee mannen opgepakt voor vervalsen van diploma’s en Covid-certificaten