in

Slecht nieuws over Mark Rutte: ‘Ik ben niet meer aanwezig’

Het zal de aller eerste keer zijn dat Mark Rutte aanstaande dinsdag niet bij de persconferentie aanwezig zal zijn. Dat komt omdat hij moet debatteren bij de Eerste Kamer. Ernst Kuipers zal de enige zijn die te zien is aanstaande dinsdag.

Het is nog nooit eerder gebeurt dat Rutte niet te zien zal zijn tijdens de persconferentie in twee jaar tijd. Wist je dat er inmiddels al 38 zijn geweest? Rutte heeft ook laten weten dat hij van plan is om vaker niet aanwezig te zijn in de toekomst.

Lees ook  Mason (6) weigert mondmasker af te zetten voor schoolfoto: “Mama heeft gezegd dat ik het op moet houden”

Rutte liet ook weten dat hij dit eigenlijk al veel eerder wilde en dat hij waarschijnlijk in de toekomst er soms wel of niet zal zijn.

Ernst Kuipers zal er voor de derde keer bij zijn aanstaande dinsdag en zal deze dus alleen geven. Hiervoor waren het voornamelijk Rutte en Hugo de Jonge waarbij Rutte de conferentie een enkele keer zelf heeft gegeven, vanuit het torentje bijvoorbeeld.

Lees ook  Recept: Gooi de Beef Wellington uit het raam, dit is de Frikandellington!

Meer versoepelingen
Aanstaande dinsdag zullen er nog meer versoepelingen komen, wat goed nieuws is. Het ziet er voornamelijk erg goed uit voor de horeca en het nachtleven.

Vrouw die haar vriend ‘vijf keer per dag borstvoeding geeft’, zorgt voor ophef

Wielrenner ernstig gewond na ongeval met vrachtwagen