in

Ophef om enorme lippen van Sarah van Soelen: ‘Omg! Wat heb je gedaan?’

Sarah van Soelen heeft haar leven weer opgepakt na de breuk met zanger André Hazes. De blondine is weer druk bezig met sociale media en haar werk voor de winkel Chicas. Sarah van Soelen postte vandaag een nieuwe foto, maar wat vooral opvalt zijn haar grote opgespoten lippen.

Opgespoten lippen
Sarah van Soelen is na een social media break weer terug van weggeweest. De ex van André Hazes post weer allemaal kiekjes van zichzelf op Instagram. Dat Sarah van Soelen niet vies is van een spuitje hier en daar, is wel duidelijk als we haar Instagram pagina bekijken. Een spuitje botox en wat fillers, daar maakt Sarah gretig gebruik van. Vandaag postte ze een nieuwe foto van zichzelf in een winterse outfit.

Lees ook  Donny M. (22) maakte als 12-jarige al een slachtoffer in kinderopvang

Ze draagt een grote zonnebril, een dikke coltrui en een gaaf leren jasje. Ook haar haren zijn mooi gestyled. Maar wat toch wel het meeste opvalt zijn de volle opgespoten lippen van Sarah. De blondine is duidelijk niet van de au naturel looks, maar ziet er vooralsnog super goed uit. Volgers zijn ook fan van de winterse look. ‘Gaaf die bril 😍’ en ‘BABE 😍’ zijn enkel reacties.

Breuk
Zowel Sarah als André laten niks los over de breuk. André is compleet van social media af, terwijl Sarah al een aantal weken weer foto’s post. Sarah hintte met een recente Instagram post dat ze een photoshoot heeft gehad, met waarschijnlijk ook een interview. Een paar dagen geleden postte ze een glamour foto met de tekst: ‘Vanaf volgende maand in de winkels 💋’. Wij zijn heel benieuwd wat voor shoot en interview ze gedaan heeft.

Agenten zien twee koplampen op zich afkomen, spookrijder van weg gehaald

Meisjes schrikken van masturberende medereiziger