in ,

Samantha ‘Barbie’ de Jong heeft schilderij laten maken van nieuwe vriend en zichzelf en het is precies zoals je verwacht!

Een kleine maand geleden werden we opgeschrokken dat de nieuwe vriend van Barbie, Samantha de Jong, overleden was.

Verschillende roddels zouden zijn dat de jongen een einde aan zijn leven heeft gemaakt terwijl hij aan de verboden middelen zat.

Wat daarvan waar is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Samen met deze vriend, Gelmore, heeft de blondine een tattoo laten zetten.

Er staat nu op haar borst met koeienletters: “Eigendom van Gelmore” en in de nek van Gelmore stond: “Eigendom van Samantha”.

Behoorlijk heftig allemaal, zeker wanneer je beseft dat die relatie pas een paar weken bestond. Maar goed, twee weken ná de begrafenis heeft Samantha besloten om nu “Echt een keer gelukkig te worden!”, ze heeft dus een nieuw vriendje uitgezocht!

Lees ook  Moeder vraagt gebeden voor dochter nadat haar vriend haar in coma slaat

Barbie laat prachtig kunstwerk maken!
In het leven van iemand anders zou dat behoorlijk opvallend zijn. Maar in het leven van Barbie wat minder natuurlijk.

In ieder geval is het dik aan tussen en Dave, dat blijkt wel uit de honderden foto’s die ze al online gezet heeft met diepgaande teksten als:

“Schat samen kennen wij heel de wereld aan dat wij op elkaars pad zijn gekomen had zo moeten zijn niemand heef hier om gevraagd en jij en ik en f*#k de haters!!”, de leestekens verzin je er zelf maar bij.

Lees ook  ‘Door E10-benzine kan je kanker krijgen’

In ieder geval heeft het liefdespaar een schilderij van zichzelf laten maken en het is precies geworden zoals wij dachten dat een schilderij (lees: gefotoshopte canvas) eruit zou zien voor de twee.

We zien 3 kleffe foto’s van de twee, een roulettetafel, een horloge of klok , een dollar briefje en de pier in Scheveningen. Het zal storm lopen bij de maker van dit kunstwerk:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Barbie💖 (@samantha_de_jong29)

Zien: Nikkie Plessen betrapt op fotoshop in foto met “Véél te krap blouseje!”

Dit zijn de bizarre eisen waar een Temptation Island verleider aan moet voldoen