in ,

Recept: Gooi de Beef Wellington uit het raam, dit is de Frikandellington!

We zagen eerder al de ‘Ambachtelijke Frikandel’ en de ‘Frikandel op Sterniveau’ op het kanaal van ‘FoodTube’, daar komt nu de Frikandellington bij.

Mocht je de sterren-frikandel nog willen zien dan kun je op de link in de onderste alinea klikken.

Timo de Beurs van Restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam weet een eigen draai een de beroemde Beef Wellington te maken.

“Na een uitgebreid videocollege over de eigen versie van English pie door Timo de Beurs op FoodTube, gaat de patron cuisinier van Restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam nog een stap verder.”

Lees ook  Arm van sushiliefhebber moest geamputeerd worden nadat hij rauwe vis had gegeten.

De Frikandellington van Timo de Beurs
“In deze video neemt hij een andere Britse evergreen als inspiratie: de Beef Wellington. Timo maakt the one and only Frikandellington op basis van fikandellen en korstdeeg.

Over hoe je je eigen frikandellen maakt was al eerder een video van Timo op FoodTube te zien.” Zet de video maar aan en zet de ingrediënten klaar in de keuken.

Lees ook  Zien: Sabia Boulahrouz is al om oma, maar wel een bloedhete ‘gilf’!


FoodTube
FoodTube maakt ongelooflijk toffe recepten en gerechten welke op hun kanaal verschijnen. “Ontdek wekelijks nieuwe eetvideo’s op Foodtube.nl.

Chefs en experts delen hun tips en geheimen! Van basics als biefstuk bakken en een ei pocheren, tot apparaten- & gadget tests, colleges en masterclasses over een breed scala van onderwerpen, van côte de boeuf tot kombucha, briochebrood tot bloemkool en rouille tot rollade.”

Lerares vrijgesproken voor s*ks met leerling (16)

Adeles vader sterft op 57-jarige leeftijd na strijd tegen kanker