in

Rachel Hazes geeft update over André: ‘Geen relatie met Monique’

Rachel Hazes heeft in RTL Boulevard een update gegeven over haar zoon André Hazes die sinds september een teruggetrokken bestaan leidt.  Ze vertelde dat de 27-jarige volkszanger nog altijd bij haar woont.

Over het bezoek van André aan zijn ex Monique Westenberg, waarvan de zanger onlangs zelf een filmpje op Instagram plaatste, zei ze: ,,Ik denk dat iedere vader naar zijn kind gaat.”

Verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard bezocht Rachel Hazes vanavond bij de eerste repetitiedag van de musical Hij gelooft in mij.

Lees ook  Vermoordde krachtpatser Maikel uit Heerde zijn eigen moeder? ‘Hij ging van knuffelbeer naar kluizenaar’

De twee spraken daarbij ook kort met elkaar over de situatie van zoon André. Rachel gaf aan te hopen dat iedereen respecteert dat de zanger rust nodig heeft. ,,Ik denk dat het voor André’s verwerking en therapie het allerbelangrijkste is.”

Dat het niet goed gaat met de 27-jarige zanger is geen geheim. In september maakte zijn management bekend dat de Hazes-telg met een burn-out kampt.

Lees ook  Weer minder besmettingen: maatregelen zetten stevige rem op groei Britse variant

Hij had tijd nodig om tot rust te komen en besloot zich daarom terug te trekken. Waar de zanger zijn volgers normaal gesproken overspoelde met foto’s en filmpjes op Instagram, bleef het nu doodstil.

Zijn laatste bericht dateert van 11 september. Bovendien werden zijn concerten, waaronder de optredens voor Holland zingt Hazes, gecanceld.

Uitslaande brand in huis met arbeidsmigranten in Dongen: jonge vrouw wordt nog vermist

Nederland in verzet tegen Brussels plan voor inperken geldigheid coronapas