in ,

Rachel Hazes bevestigt liefde met zoenfoto No Surrender Klaas Otto

Rachel Hazes heeft met een foto op Instagram een einde gemaakt aan alle geruchten over haar liefdesleven.

Op het kiekje staat ze zoenend met No surrender-oprichter en veroordeeld crimineel Klaas Otto. ‘Geen woorden nodig’, schrijft ze erbij, gevolgd door een hartje.

Begin dit jaar werd al bekend dat Hazes en Otto aan het daten waren. Toen vertelde de weduwe van André Hazes dat de twee ‘het gezellig hadden’.

Later verschenen op het Instagram-account van Otto allemaal foto’s met een andere vrouw. Tegenover Albert Verlinde ontkende Hazes toen dat er sprake was geweest van een relatie.

Met de zoenfoto lijken de twee hun liefde nu alsnog te vieren. Ze delen allebei het kiekje dat gemaakt is bij de concerten van Holland Zingt Hazes, met een hartjesemoji.

Echter verdween gisteravond die foto van het account van Otto en verschenen er plots allemaal hatelijke teksten over Hazes.

Lees ook  Wetenschap beweert: luiheid is een teken van hoogbegaafdheid

Ook volgde er een boodschap van zijn ex-vriendin waarin ze de relatie tussen Hazes en Otto ontkende.

Nog tijdens het concert nam de No Surrender-oprichter een filmpje op. Daarin sprak hij: ,,Dit slaat nergens op.

Gracia heeft mijn account gehackt. Luister, mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze. Dit slaat nergens op. Bij deze, dit ben ik.”

Het management van Hazes liet gisteravond in een statement aan Shownieuws weten: ,,Rachel heeft een gezellige avond met Klaas bij Holland Zingt Hazes, maar blijkbaar is zijn Instagram-account gehackt, met alle narigheid die daarbij hoort. Beiden waren zich hier tijdens Holland Zingt Hazes totaal niet van bewust.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)


Rechtszaken
Otto kwam de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws, vooral vanwege rechtszaken die tegen hem liepen.

Lees ook  De coronacijfers schieten weer omhoog: 6068 nieuwe gevallen

De oprichter van motorclub No surrender staat bekend als een gewelddadige beroepscrimineel en werd in 2018 nog veroordeeld tot zes jaar cel vanwege onder meer bedreiging, afpersing, zware mishandeling en witwassen van 1,3 miljoen euro.

Hij ging daarna in hoger beroep. In mei 2020 kwam hij op vrije voeten, nadat hij drie jaar en vier maanden in voorarrest had gezeten in afwachting van de afronding.

Onder meer zijn gezondheid en het risico op besmetting met het coronavirus speelden daarbij een rol.

Aan zijn vrijlating was wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moest hij op afgesproken tijden thuis zijn en kreeg hij een enkelband. Er loopt momenteel nog altijd een aantal strafzaken tegen Otto.

Rachel was eerder tussen 1991 en zijn dood in 2004 getrouwd met André Hazes. Ze kregen samen kinderen Roxeanne en André.

Dodelijke aanrijding in Ede, vrouw reed vermoedelijk opzettelijk over slachtoffer

Man (22) doodgestoken in Rosmalen, twee meisjes van 16 en 17 opgepakt