in

Pijn en enorm verdriet Rachel Hazes (52): “Ze is overleden”

Het hart van Rachel Hazes was gebroken. Ze moet haar puppy Gigi, die ze van een zwervend leven in Barcelona heeft gered, vrijlaten en een liefdesmand voor haar vinden. “Ik heb er alles aan gedaan om Gigi’s leven te redden. Maar het mocht niet baten,” vertelde Rachel aan Story.

Voor mensen die nog nooit een hond hebben gehad, is dit vaak moeilijk voor te stellen. Maar voor veel hondenbezitters is de liefde voor hun trouwe viervoeter lang niet gelijk aan die van een kind. Dit geldt ook voor Rachel Hazes, die diepbedroefd is nadat ze haar geliefde hond Gigi moest laten inslapen. Vorige maand vond Rachel de hond in haar huidige woonplaats Barcelona. Ze besluit een nieuw thuis voor de puppy te zoeken, maar het lijkt er steeds meer op dat ze die warme mand met Rachel heeft gevonden.

Lees ook  Onderzoek toont aan: klagen over andere weggebruikers is hartstikke gezond

Ze wordt verliefd op Gigi, maar het noodlot slaat toe. “Ik was helemaal weggeblazen”, vertelde Rachel aan Story. “Ik heb de dierenarts gesmeekt om hem te opereren, maar het mocht niet baten. Ze bleek een aangeboren hartafwijking te hebben en haar longen waren gevuld met vocht. Arm! Ik wilde haar een goed leven geven, maar de dokter moest beslissen om haar echt uit haar lijden te verlossen. Mijn hart is gebroken.

Lees ook  Meisje krijgt 10 leefregels mee van vriendje voor op vakantie op Mallorca!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Auto schudt heen en weer in woonwijk, bewoners zien naakte man naar buiten komen

Vrouw trouwt met pop en bevalt van zijn ‘kind’: “Werd zwanger omdat hij geen condoom gebruikte”