in

Overvaller eist geld in pin only winkel

Rotterdam – Een overvaller die gister besloot een Dunkin’ Donut op de Lijnbaan te overvallen onder bedreiging van een mes kreeg niet waar hij op hoopte.

 

Het ging om een pin only winkel en de overvaller moest met lege handen weer vertrekken. Desondanks bezorgde hij de twee dames in de winkel de schrik van hun leven. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Lees ook  Meerdere mensen neergestoken in centrum Den Haag, meerdere daders op de vlucht

Zaterdag 20 februari ergens tussen 18.30 en 19.00 uur kwam de man de winkel binnen. De man droeg een trainingspak, zwarte jas met zwarte capuchon.

Hij bedreigde de twee winkelmedewerksters met een mes en eiste geld uit de kassa. Omdat het een pin only winkel is, was dit niet mogelijk. Het is onbekend welke richting de man op is weggegaan.

Lees ook  ‘Politiemol’ moet ruim 64.000 euro illegale winst afstaan

De politie komt graag in contact met getuigen. Allerlei informatie is welkom; over de vluchtrichting, meer details over het uiterlijk of de identiteit van de verdachte.

Alles wat van belang zou kunnen zijn voor het onderzoek, kunt u delen met het overvallenteam via 0900-8844 of via het tipformulier onder dit bericht. Wilt u liever anoniem tippen? Bel dan 0800-7000.

RIVM: 4217 nieuwe besmettingen, meer dan gemiddeld

Vrouw (55) vanuit het niets ernstig toegetakeld door onbekende fietser